Diego Maradona a știut și i-a spus lui Florentino Perez încă din 2017: „Ia-l pe Mbappe la Real Madrid!”. Imagini incredibile cu dialogul purtat de argentinian | VIDEO

1 lună in urmă 1

Diego Maradona, fostul mare fotbalist argentinian decedat în urmă cu trei luni, l-a recomandat pe Kylian Mbappe (22 de ani) la Real Madrid încă din anul 2017.

Kylian Mbappe a marcat un hat-trick în poarta Barcelonei, în meciul tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor , și a devenit primul jucător care a înscris trei goluri pe Camp Nou, în această competiție, după Andriy Shevchenko, în anul 1997, când evolua la Dinamo Kiev.

Pe vremea când era antrenor la Al Fujairah FC, în Emiratele Arabe Unite, Diego Maradona a oferit un interviu în care a dezvăluit că l-a atenționat pe președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, cu privire la Kylian Mbappe, jucător proaspăt transferat atunci de la AS Monaco la PSG.

Diego Maradona l-a recomandat pe Kylian Mbappe la Real Madrid încă din 2017

Diego Maradona i-ar fi transmis lui Florentino Perez că va avea nevoie de Kylian Mbappe, iar acesta i-ar fi replicat prin prezența lui Cristiano Ronaldo la Madrid. În vara anului 2018, portughezul s-a transferat în Serie A, la Juventus.

„Pentru mine, este o revelație. Cu siguranță, va fi mai bun decât mulți. Chiar i-am și spus lui Florentino (n.r. Florentino Perez, președintele lui Real Madrid): «Ia-l pe Mbappe!». M-am întâlnit cu el la Gala FIFA. Mi-a răspuns că-l are pe Ronaldo (n.r. – Cristiano Ronaldo). Dar eu am insistat: «Ia-l pe Mbappe, pentru că o să ai nevoie de el!»”, a spus Diego Maradona, către reporterul de la publicația AS.

The post Diego Maradona a știut și i-a spus lui Florentino Perez încă din 2017: „Ia-l pe Mbappe la Real Madrid!”. Imagini incredibile cu dialogul purtat de argentinian | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă