Diego Maradona a fost „furat și abandonat” de fiicele sale, susține avocatul fostului star argentinian

1 lună in urmă 11


Avocatul și prietenul lui Diego Maradona, Matias Morla, susține că fiicele fostului star argentinian, Darla și Giannina, „l-au furat și l-au abandonat în ultimii ani” pe tatăl lor, informează Agerpres, care citează agenția EFE.


„A luptat până la moarte cu Dalma și Giannina, pentru că s-a simțit trădat și furat. Eu sunt cel care a stat cu Maradona șapte ani și am petrecut tot atâtea sărbători de Crăciun, iar el se uita la telefon și nu-l suna nimeni. Maradona a fost abandonat, a murit singur”, a declarat acesta, conform sursei citate.


Avocatul susține că singurul lucru de care l-ar putea acuza Diego ar fi că nu a avut grijă de Rocio Oliva, fosta parteneră de viață a fotbalistului. Cele două fete ale lui Maradona l-au acuzat pe Morla că este responsabil pentru constituirea echipei medicale care l-a îngrijit în ultimele luni de viață.


„Dacă Maradona ar fi trăit, nu ar fi permis să mă atace. Înainte să moară a spus că hoţii sunt ele. Fetele nu mă aveau la inimă pentru că le-am tăiat cărţile de credit în iunie 2014. S-au luat la bătaie pentru că l-au jefuit”, a insistat Morla.


Anchetă deschisă după moartea fotbalistului


După moartea argentinianului, autoritățile au deschis o anchetă în care primii vizați au fost neurochirurgul Leopoldo Luque și psihiatra Agustina Cosachov.


Ulterior, investigațiile au fost extinse la un psiholog și doi infirmieri, prezenți alături de fostul mare jucător în ultimele zile ale vieții sale, precum și la alte două persoane: coordonatorul acestor infirmieri și un medic coordonator al spitalizării la domiciliu.


Procedura a fost declanșată după mărturiile celor trei fiice ale lui Maradona, Dalma, Giannina și Jana, şi caută să determine o eventuală neglijenţă sau imprudenţă în tratamentele medicale administrate fostului decar al naţionalei argentiniene, mai arată sursa citată.


Diego Maradona a murit în urma unui stop cardiac pe 25 noiembrie 2020, la vârsta de 60 de ani, la locuința sa din Buenos Aires. Operat la începutul lunii noiembrie de un hematom la cap, campionul mondial din 1986 a decedat câteva săptămâni mai târziu, din cauza „unui edem pulmonar acut secundar și o insuficiență cardiacă cronică”.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă