„Diavolii” construiesc o super-echipă pentru Cristiano Ronaldo! Manchester United vrea să îl aducă liber de contract pe Marcelo Brozovic, de la Internazionale Milano!

3 săptămâni in urmă 19

Croatul Marcelo Brozovic mai are contract cu campioana Italiei, Internazionale Milano, până în vara lui 2022, dar tratativele pentru un nou acord au intrat într-un impas total din cauza diferențelor financiare dintre cele două părți, iar Manchester United e gata să îl transfere.

Mijlocașul de 28 de ani va fi liber să negocieze cu orice club interesat de serviciile sale de la 1 ianuarie 2022 și ar putea încheia un precontract cu gruparea de pe Old Trafford.

Manchester United vrea să profite de eșecul tratativelor dintre Marcelo Brozovic și Internazionale Milano și să îl semneze liber de contract în vara lui 2022

Banii sunt principalul motiv pentru care mijlocașul de 28 de ani refuză să semneze prelungirea contractului său cu campioana Serie A Inter Milano.

În timp ce reprezentanții lui Marcelo Brozovic nu vor să accepte un salariu stagional mai mic de 6 milioane de euro pentru clientul lor, clubul nerazzurro nu vrea să pluseze niciun euro peste cele 5 milioane oferite internaționalului croat.

În cazul în care cele două tabere nu vor reuși să ajungă la un numitor comun, fostul star al lui Dinamo Zagreb va pleca liber de contract de la Inter, iar agenții săi încearcă deja să îi găsească un club nou.

Conform celor de la Sport Witness, Marcelo Brozovic a fost oferit mai multor echipe puternice din Europa, iar cele care și-au manifestat cel mai mult interesul pentru serviciile sale au fost PSG și Manchester United.

Vicecampioana Premier League ar reuși astfel să facă o economie financiară importantă prin aducerea lui Marcelo Brozovic din postura de jucător liber de contract, după ce gruparea de pe Old Trafford a fost dispusă în vară să plătească 35 de milioane de euro pentru mijlocașul lui Inter, în urma evoluțiilor excelente ale acestuia din tricoul Croației de la EURO2020.

The post „Diavolii” construiesc o super-echipă pentru Cristiano Ronaldo! Manchester United vrea să îl aducă liber de contract pe Marcelo Brozovic, de la Internazionale Milano! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă