Diana Şoşoacă, un nou scandal. Senatoarea s-a certat cu jandarmii de la ministerul Muncii, după ce i s-a refuzat accesul

3 zile in urmă 28


Diana Şoşoacă a început să se certe cu jandarmii care asigură paza ministerului Muncii, după ce aceştia au primit instrucţiuni să nu-i permită accesul la conferinţa Ralucăi Turcan, care a avut o întâlnire cu o delegaţie a minerilor.


Pe filmarea postată de Diana Şoşoacă se aude cum jandarmii spun că nu i se permite accesul. "Şi ce-mi faceţi? Mă arestaţi?", întreabă senatoarea.


Ulterior, senatoarea însoţită de europarlamentarul Cristian Terheş îl ia la rost pe unul dintre jandarmi şi îi solicită să facă dovada că masca purtată de acesta e conformă.


"Ştiţi că la nivel mondial pandemia a luat sfârşit. Cehia a anulat starea de alertă", îi strigă senatoarea, care ignoră măsurile anti-COVID şi nu purta mască.


Live-ul realizat de Diana Şoşoacă a adunat peste 3,5 mii de aprecieri, fiind distribuit de peste trei mii de ori.


Câteva dintre comentariile de la postarea Dianei Şoşoacă:


"Supeeeerrrrr, asta sa le cerem polițiștilor și jandarmilor, să ne arate actul de conformitate, când ne opresc pe strada". "Idioții au inventat pandemie, carantină să facă ce vor să fure miliardele și noi să pierim ca nație".Jandarmul este incult juridic! Ăsta aplică legea?! Ăsta este împuternicit să aplice legea?! La sapă, acolo este locul lui!"Mă înclin cu respect maxim în fața domniei voastre, doamna avocat. Dacă ar fi mai mulți oameni cu funcții, precum domniile voastre, cu siguranță țara ar duce-o mult mai bine".

Scandalul de la ministerul de Muncii vine scurt timp după ce senatoarea a fost protagonista unui alt scandal, la institutul Marius Nasta. Ea a acuzat, luni, seară, chiar că a fost bruscată de agenții de pază de la institut.
Foto: Dumitru Angelescu


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă