Diana Șoșoacă, un nou derapaj de limbaj în Parlament: Vai, ce penibilă eşti! Pune-ţi botniţa aia pe ochi

3 săptămâni in urmă 12


Senatoarea independentă Diana Şoşoacă a jignit-o miercuri, 22 decembrie, în plenul Senatului, pe liberala Nicoleta Pauliuc şi le-a transmis parlamentarilor că „V-aţi pus cu mine, o să vă ia dracu' pe toţi!”, a relatat news.ro.


„Daţi-vă demisia! Vai, ce penibilă eşti! Penibilooo! Penibilooo ce eşti! Vezi-ţi de treaba ta, siguranţă naţională! Pune-ţi botniţa aia pe ochi, să nu te mai vezi. Eşti plină de răutate! Toţi se plâng de răutatea ta! Cum îţi baţi joc de ei şi îi înjuri la Comisie. Asta mai ştii? De ce nu spui cum îi înjuri pe oameni la Comisie? Se plâng toţi de tine cum îi înjuri şi îi insulţi pe oameni! Ruşine să îţi fie, că nu sunt slugile tale!”, a comentat Diana Şoşoacă, din sală, în timp ce transmitea LIVE pe pagina de Facebook intervenţia de la tribună a senatoarei PNL Nicoleta Pauliuc.


Ulterior, Șoșoacă a luat cuvântul de la tribună, lansându-se din nou în atacuri la toţi parlamentarii, de la PSD, PNL şi USR.


„Sunteţi nişte neruşinaţi. Şi voi, şi ceilalţi care aţi stat ascunşi în Parlament, exact ca nişte şobolani. PSD, PNL sunteţi aceeaşi mizerie, sunteţi FSN-ul care a ajuns la putere. Este inacceptabil ceea ce faceţi, v-aţi bătut joc! Aveţi respect pentru poporul din ţară. Nu sunt huligani, nu sunt nişte nemernici, sunt poporul român!”, a spus Şoşoacă, referitor la protestul de marţi al AUR, de la Parlament.


„O groază de analfabeţi funcţionali în Parlamentul României”, a mai spus senatoarea.


Şoşoacă a cerut un moment de reculegere pentru victimele Revoluţiei române, însă doar parlamentarii AUR s-au ridicat din bănci.


„V-aţi pus cu mine, o să vă ia dracu pe toţi! O să vă iau pe rând pe fiecare, până veţi ceda în faţa poporului român. Neruşinaţii din Parlament au tupeu, nu au ţinut un moment de reculegere faţă de revoluţionari”, a spus ea pe înregistrarea live.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă