Diana Șoșoacă, ținta ironiilor pe Facebook după ce a postat un mesaj fals de susținere din partea lui Donald Trump

2 săptămâni in urmă 17


Cunoscuta senatoare, exclusă în urmă cu două zile din AUR, a postat o imagine pe contul său personal de Facebook cu o postare falsă pe Twitter a lui Donald Trump, în care fostul președinte ar fi regretat situația acesteia. Contul de Twitter al lui Trump a fost suspendat permanent în ianuarie.


<div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/diana.macovei1/posts/5354293141255462" data-width="500" data-show-text="true"><blockquote cite="https://www.facebook.com/diana.macovei1/posts/5354293141255462" class="fb-xfbml-parse-ignore"><p>THANK YOU, MR. PRESIDENT!?</p>Publicată de <a href="https://www.facebook.com/diana.macovei1">Diana Iovanovici-Șoșoacă</a> pe <a href="https://www.facebook.com/diana.macovei1/posts/5354293141255462">Joi, 11 februarie 2021</a></blockquote></div>

În realitate, contul de Twitter al fostului președinte a fost suspendat permanent de rețeaua de socializare pe 8 ianuarie.


Postarea lui Șoșoacă a stârnit sute de comentarii. Multe de susținere, altele pline de ironii. Nesesizând ironia unora dintre acestea, Șoșoacă le-a mulțumit.


„Să nu renunțați niciodată ori cît va fii de greu pentru ce sunteți trimisă de cel de sus nu sunteți aleasă la întîmplare aveți ceva de îndeinit pe acest pămînt sfînt !!. Doamne ajută !!”, a fost unul dintre mesajele de susținere.


„Xi Jinping si Putin au fost foarte intristati si au spus ca e inacceptabil asa ceva! Sint curios ce masuri vor lua impotriva tarisoarei! Oricum vom fi de partea Dianei!”, a scris ironic un bărbat.


„Nenica, poza e un fake. Contul lui Trump este blocat. Vreți și de la Chuck Norris, Băsescu și Vadim Tudor același mesaj? Mintenaș”, a scris un alt utilizator.


„Tovarășu Ceaușescu n-a postat nimic pe Twitter?”, a scris altul.


Libertatea a încercat să o contacteze pe senatoarea Diana Șoșoacă pentru o reacție. Fără succes însă. 


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă