Diana Șoșoacă „șterge pe jos” cu foștii aliați: „ Marş, amândoi!”/„Așa te-au pus Soroş şi serviciile străine şi române”

2 săptămâni in urmă 17

Joi, 06 Ianuarie 2022, ora 07:58

122 citiri

 „ Marş, amândoi!”/„Așa te-au pus Soroş şi serviciile străine şi române”

Diana Şoşoacă începe atacurile la adresa foştilor săi aliaţi din Parlament, lideri ai Alianţei pentru Unirea Românilor, pe motiv că nu au reacţionat după scandalul iscat de interviul pe care senatoarea ar fi trebuit să îl acorde unor jurnalişti din Italia, arată adevarul.ro.

Potrivit sursei citate, în vizor a fost luat şi eurodeputatul Chris Terheş, care a ieşit în evidenţă prin discursul antivaccinare.

„Marş de aici, că te ştii cine eşti. Te-ai cocoţat până acum pe umerii mei, când a fost cu minerii, te-am dus pe la toate ministerele şi acum vorbeşti execrabil despre mine”, a transmis senatoarea, în cadrul unei emisiuni online care l-a avut ca interlocutor pe Iurie Roşca, politician pro-rus, fost vicepremier al Moldovei.

Potrivit adevarul.ro, Şoşoacă și-a continuat atacurile luându-i în vizor copreşedintele AUR George Simion şi pe europarlamentarul Cristian Terheş. „Există două personaje care o fac pe patrioţii, doi bărbaţi. Unul în Parlamentul României, unul în Parlamentul European, care atât de mult mă susţin pe mine şi pe Silviu (n.r. – soţul Dianei Şoşoacă) încât nu au dat vreun telefon după ce Silviu a trecut prin ce a trecut. Marş, amândoi!”, a declarat senatoarea.

În privința lui Călin Georgescu, al cărui nume a fost avansat ca propunere de premier din partea AUR, Diana Șoșoacă a spus că nu este un naţionalist, aşa cum pretinde, ci urmăreşte doar capitalul electoral. „Pentru că aşa te-au pus Soroş şi serviciile străine şi române, să vii în România şi, după ce ai făcut parte în Clubul de la Roma, să spui că ai ieşit de acolo şi din masonerie”, se mai arată în mesajul senatoarei.

Citeste si:

Al doilea protestatar reținut după protestul AUR de la Parlament. Polițiștii îi propun procurorului să ceară arestarea

Poliția a reținut, marți seară, al doilea protestatar de la mitingul organizat luni de AUR. Potrivit G4Media, bărbatul este acuzat de „tulburarea ordinii și liniștii publice” și...

 „Miroase a deep state. În 2024 ni se va cere să salvăm patria votând un general patriot și serios la Președinție”

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, sugerează, într-o postare de pe pagina sa de Facebook, că protestul AUR de la Parlament „miroase a deep state” (statul paralel) și...

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă