Diana Șoșoacă, reacție după scandalul de la Antena 3. Mesajul senatoarei AUR pentru Mihai Gâdea

4 săptămâni in urmă 18


Senatoarea AUR Diana Şoşoacă, 45 de ani, a avut un schimb tăios de replici cu Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, care a avertizat-o că îi oprește microfonul. După o pauză publicitară, senatoarea a părăsit platoul. Într-un mesaj pe rețelele sociale, Diana Șoșoacă a transmis: „Să mă ameninți că-mi tai microfonul este o încălcare flagrantă a dispozițiilor constituționale”.


Senatoarea spune că ar fi fost amenințată de Mihai Gâdea că îi „taie” microfonul în scopul de a o împiedica să-și spună opinia. Diana Șoșoacă a postat un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook, unde a explicat totul urmăritorilor săi.


„Libertatea de exprimare este garantată”


„Mulțumesc pentru adevăr. Eu am plecat fără să îi anunț. Libertatea de exprimare este garantată. Să mă ameninți că îmi tai microfonul doar că postul nu îți permite să spun partea de adevăr care nu îți convine este o încălcare flagrantă a dispozițiilor constituționale”, a scris senatoarea pe platforma de socializare.


A opri adevărul, dictatorial, nu are legătură cu democrația.

Diana Șoșoacă:
Captură Facebook Diana Șoșoacă

Avocata a fost invitată luni, 25 ianuarie, la emisiunea lui Mihai Gâdea, iar discuțiile s-au încins după ce moderatorul i-a cerut să nu-i mai întrerupă pe ceilalți invitați și să nu mai intervină atunci când aceștia vorbesc. Incidentul s-a petrecut în momentul discuțiilor pe tema pandemiei.Captură foto: Antena 3


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă