Diana Șoșoacă, prima reacție după excluderea din AUR: „Îmi pare rău că i-au trădat pe oameni!”

2 luni in urmă 5


Senatoarea Diana Șoșoacă a reacționat miercuri seară pe Facebook, după excluderea sa din grupul senatorial al AUR, informează Hotnews.


Șoșoacă îi acuză pe liderii partidului, Sorin Lavric și Claudiu Târziu, de misoginism și ”dublă măsură” și spune că aceștia și-au trădat electoratul.


<div id="fb-root"></div> <script async defer crossorigin="anonymous" src="https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v9.0" nonce="fhHBb3dG"></script> <div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/diana.macovei1/posts/5349428891741887" data-width="500" data-show-text="false"><blockquote cite="https://www.facebook.com/diana.macovei1/posts/5349428891741887" class="fb-xfbml-parse-ignore">Publicată de <a href="https://www.facebook.com/diana.macovei1">Diana Iovanovici-Șoșoacă</a> pe <a href="https://www.facebook.com/diana.macovei1/posts/5349428891741887">Miercuri, 10 februarie 2021</a></blockquote></div>

”Să-mi reproșezi că eu continui pe linia stabilită... Păi eu am zis că apărăm poporul român, că mergem înainte pentru nația română și voi îmi cereți tocmai mie să fiu ca alte partide?! Păi atunci candidam de la PSD... O să încerc, ca senator independent, să ajut oamenii, dar nu o să mai pot face asta ca senator în Comisia de abuzuri. Îmi pare rău de acești oameni, că i-a trădat AUR”, a scris Șoșoacă.


”Au crezut că o să mă liniștesc”


Senatoarea, care face parte din partidul Neamul Românesc, intrat în alianță cu AUR, îi acuză pe reprezentanții acestei formațiuni politice că au încălcat protocolul semnat între cele două partide.


”Nu se poate să pornești pe un drum, apoi să te întorci la 180 de grade. Am avut grave probleme pentru că mi-am permis să merg înainte pentru drepturile și libertățile cetățenești și acest lucru m-a costat. Au crezut că o să mă liniștesc după ce îmi dau funcția de la comisia pentru abuzuri…”, a mai spus aceasta.


”Dubla măsură nu poate caracteriza un creștin”, i-a transmis ea copreședintelui Claudiu Târziu.


”George e un om foarte OK”


Diana Șoșoacă susține că nu președintele George Simion a avut legătură cu excluderea sa, ci Sorin Lavric, care ”a ținut cu USR”, și a cerut să i se închidă microfonul pentru că i-ar fi atacat pe cei de la guvernare: ”George e un om foarte OK. Dar domnul Lavric a avut un limbaj absolut de maidan si chiar a ridicat mâna la mine”.


”Mi-a reprosat ca mi-am permis sa-i fac criminali. Pai m-au intrerupt exact când prezentam efectele adverse ale vaccinului Pfeiser, de pe site-ul lor, unde spune că aceste efecte, 70% sunt la femei, care pot ramane sterile. Deci se ataca matricea nationala”, a mai spus, printre altele, Diana Șoșoacă.


Senatoarea susține că nimeni din AUR nu e de acord cu măștile, iar petrecerea ei din pandemie a fost ”chiar foarte bine primită și au inceput si altii sa faca petreceri”.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă