Diana Șoșoacă, la protest față de desființarea Secției Speciale, la o zi după excluderea din AUR

2 luni in urmă 2

 InquamPhotos/Octav GaneaDiana Șoșoacă, la protestul din fața Ministerului Justiției, 11.02.2021 Foto: InquamPhotos/Octav Ganea
 InquamPhotos/Octav GaneaDiana Șoșoacă, la protestul din fața Ministerului Justiției, 11.02.2021 Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Sunt proteste în fața Ministerului Justiției la această oră. Senatoarea Diana Șoșoacă, proaspăt exclusă din AUR, se află printre persoanele care s-au strâns astăzi în fața Ministerului și protestează față de desființarea Secției Speciale. Consiliul Superior al Magistraturii urmează să decidă asupra desființării Secției pentru investigarea magistraților.

JOI, 11 FEBRUARIE 2021, 11:12

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ioana Stanescu

Senatoarea Diana Șoșoacă, exclusă în urmă cu o zi din AUR, se află printre cei care protestează joi în fața Ministerului Justiției față de desființarea SIIJ.

Cei care au venit în fața ministerului au mesaja împotriva ministrului Justiției, Stelian Ion.

Diana Șoșoacă face, ca de obicei, o transmisiune live, pe pagina sa de Facebook, a protestului la care participă.

Protestul are loc la ora la care Consiliul Superior al Magistraturii are ședință de plen, în care urmează să se decidă asupra proiectului de lege privind desființarea Secției speciale.

CSM discută astăzi posibila desființare a Secției pentru investigarea infracțiunile din justiție

Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, a anunţat pe 31 decembrie anul trecut, în prima sa conferinţă în noua funcţie, că trimite Consiliului Superior al Magistraturii un proiect de desfiinţare a Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ), în vederea obţinerii unui aviz din partea acestei instituţii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă