Diana Șoșoacă, la judecata colegilor din Parlament. PNL a reclamat-o că nu poartă mască: Instigă la ură și haos

1 lună in urmă 36

Diana Șoșoacă / INQUAM PhotosDiana Șoșoacă / INQUAM Photos

Senatoarea ex-AUR Diana Șosoacă dă explicații, astăzi, în fața colegilor juriști după ce a fost reclamată de PNL că nu respectă regulamentul Parlamentului. Liberalii o acuză pe Șoșoacă și de faptul că nu poartă mască în Senat. 

MARŢI, 13 APRILIE 2021, 10:52

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Senatorii PNL cer, în ședința Biroului Permanent al Senatului, sancționarea senatoarei Diana Șoșoacă pentru că, spun aceștia, sfidează orice normă legală și orice regulă a bunului-simț în cea mai prestigioasă instituție a țării.

„Este inadmisibil să mai tolerăm ca parlamentarul Diana Iovanovici Șoșoacă să sfideze orice normă legală și orice regulă a bunului-simț în cea mai prestigioasă instituție a țării. O asemenea atitudine reprezintă o gravă ofensă atât Parlamentului, cât și românilor.

Încalcă măsurile sanitare, nu poartă mască de protecție în sala de plen a Senatului, dând în permanență dovadă de iresponsabilitate. Instigă la ură și haos în luările de cuvânt din plenul Senatului, jignește, aduce ofense și grave acuzații neîntemeiate, utilizează discurs homofob, xenofob și extremist.

Sunt prea multe derapaje care pun în pericol buna funcționare a Legislativului”, se arată în documentul pe care senatorii PNL l-au prezentat Biroului Permanent al Senatului.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă