Diana Șoșoacă, întâlnire întâmplătoare cu George Simion după excluderea din AUR: „Nu mă pupa, ăsta e sarutul lui Iuda”

1 săptămână in urmă 34

Diana ȘoșoacăDiana Șoșoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă, exclusă recent din AUR s-a întâlnit joi seară cu copreședintele AUR, George Simion, pe holurile unei televiziuni. George Simion s-a dus la Diana Șoșoacă și a pupat-o. „Nu ma pupa, pe bune, asta e sarutul lui Iuda, sa fim realisti! Apropo, George, sa te gandesti la Tebea”, a spus Diana Șoșoacă.

JOI, 11 FEBRUARIE 2021, 22:25

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

„Am înțeles ca l-au asaltat cu mesaje, au fost mii de cereri cu ieșiri din partid. Toată lumea e dezamăgită de George. Adevărul e că nu m-am așteptat la ce a spus azi în filmare, e un fel de adio dar rămân cu tine”, a declarat Diana Șoșoacă la un post TV.

„Este o chestie pe care nu știu dacă o știți, în campania electorală, după ce-am fost la Brad, i-am propus lui George să mergem la Țebea. Nu există an să nu merg la Țebea la mormântul lui Avram Iancu și la gorunul lui Horea. A fost de acord. Am mers și la mormântul lui Avram Iancu, am rămas noi doi, i-am zis că umblă multe vorbe și l-am rugat să jure că nu va trăda niciodată nația asta. S-a uitat la mine și mi-a zis: nu mă cunoști? Sunt de 15 ani în lupta asta”. Și a jurat. Pe pământul sfânt. Eram în fața mormântului lui Avram Iancu”, a spus Diana Șoșoacă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă