Diana Șoșoacă instigă la proteste după evacuarea cu scandal „Dacă poporul nu iese acum să se ducă la Foișor, suntem un popor de proști”

3 săptămâni in urmă 24

Diana Șoșoacă Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă - senator ex-AUR instigă oamenii să iasă la proteste după situația petrecută la Spitalul Foișor, vineri seara, când pacienții au fost evacuați pentru ca unitatea să se transforme în spital covid.

VINERI, 09 APRILIE 2021, 23:13

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

„Dacă poporul nu iese acum să se ducă la Foișor, suntem un popor de proști. Sa fie proștii proștilor, care stau să-şi bată niște nenorociți joc de ei! Probabil că mai trebuie să mai duc în spate încă o luptă, împreună cu cei cu care am mai dus, că așa am ajuns și la înmormântari normale... Dacă acum vă văd că mai stați și nu începeți lupta adevărată...

Vreau să văd și eu oameni care merg peste ei acolo la Foișor, să vad avocați care sufocă parchetele cu plângeri. Mă sancționeaza pe mine ca iau poziție în Parlament? Păi dacă voi sunteți mulți și proști. Oamenii ăștia au nevoie de mediu steril și de îngrijiri după operație, cum să-i scoți așa, asta e crimă.

Domnul Voiculescu nu trebuie numai să demisioneze. Le-am făcut eu plângeri penale, au făcut delapidări uriașe. Dacă eram directorul spitalului, rupeam ordinul cu orice preț", a spus Diana Șoșoacă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă