Diana Șoșoacă, în doliu: Tragedie fără margini în familia sa: „A fost omorât într-un spital din București”

2 luni in urmă 7

Neregulile din spitalele românești nu mai sunt o noutate pentru nicio persoană, dar cu toate acestea, informații recente venite direct din spitale au zguduit din temelii țara noastră. Diana Șoșoacă face acuzații grave la adresa medicilor care omoară conștient pacienții, dezvăluind că și familia sa a fost recent victima unui sistem medical defectuos.

Avocata a stat pe capul medicilor pentru a-și salva ruda

Durere fără margini în sufletele tuturor românilor care privesc neputincios cum cele mai dragi persoane din viața lor se prăpădesc sub privirile nepăsătoare ale unora dintre cadrele medicale. Acesta este și cazul avocatei Diana Șoșoacă, care a povestit în cadrul unei intervenții la RomaniaTV cum unchiul său internat în spital pentru un AVC a murit cu zile în secția de Terapie Intensivă.

La scurt timp după accident, bărbatul a fost intubat, iar de acolo până la decesu nu a mai fost decât un singur pas. Fosta senatoare AUR a povestit că în urma celor întâmplate, noile protocoale nu mai permit intrarea în ATI a mai mult de două cadre medicale, adică, un medic și o asistentă, tocmai pentru a nu mai exista martori ai cruzimii care are loc în secțiile de Terapie Intensivă.

Avocata a dorit să povestească acest eveniment, în urma evnimentului de la ATI Covid Sibiu, acolo unde un medic a dezvluit prin ce chinuri trec pacienții.

“Unchiul meu a fost omorât în spital din București. A făcut AVC, l-au internat și dintr-o dată mi s-a spus că e intubat la secție ATI Covid. Din păcate, eu nu am putut face mai mult decât să stau pe capul lor și să-i prelungesc viață cu o săptămâna. Apoi am primit informația că, după ce au ieșit la iveală aceste informații, s-a stabilit următorul protocol: intră în secția ATI Covid un singur doctor sau o singură asistență, că să nu existe martori”, a afirmat avocata.

Raed Arafat, acuzat pentru neregulile din spital

Diana Șoșoacă susține că unul dintre vinovații tragediilor de la ATI este șeful DSU, Raed Arafat, care întocmește protocoale neorietenoase cu pacienții și impune să se respecte întocmai.

Fosta senatoare AUR susține că și mama sa, cadru medical, a avut conflicte cu Raed Arafat, după ce i-a reproșat inflexibilitatea de care dă dovadă.

“Unii au plecat în privat, alții nu mai fac nimic, au conștiința încărcată, mi-au spus că fără să vrea au omorât oameni. Acum trăiesc din ce au agonisit.

Mama mea e medic și nu a vrut să comenteze aceste lucruri, a spus că nici nu vrea să audă de acești medici care omoară. Pentru că odată ce aplici acel protocol, deși tu ai obligația să faci toate diligențele pentru a-ti salva pacienții, ești vinovat.

Mama îl cunoștea pe Raed Arafat și a avut o dispută cu el anul trecut, după care mi-a spus că nu își închipuia că un om se poate schimba în asemenea mod. Și la fel a spus și doamna Monica Pop.

Eu am solicitat în nenumărate rânduri că parchetele să se autosesizeze, pentru că au apărut o mulțime de mărturii ale aparținătorilor unor pacienți care au murit și au fost declarați de Covid”, a declarat Diana Șoșoacă, potrivit sursei citate.

The post Diana Șoșoacă, în doliu: Tragedie fără margini în familia sa: „A fost omorât într-un spital din București” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă