Diana Șoșoacă, despre noile restricții ale Guvernului: „Ne întoarcem la dictatură. Este o dictatură neonazistă” VIDEO

2 luni in urmă 46

Diana Șoșoacă Diana Șoșoacă

Senatorul ex-AUR - Diana Șoșoacă a comentat, la Realitatea PLUS, noile restricții impuse de Guvern  persoanelor care nu s-au vaccinat împotriva covid. Diana Șoșoacă spune că măsurile nu o vor împiedica să protesteze, considerând că ne întoarcel la comunism.

VINERI, 30 IULIE 2021, 00:04

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

„Mitinguri au interzis pe toată perioada pandemiei încălcând constituția. Din păcate, ne întoarcem la dictatură, pentru că avem inclusiv o încălcare a Codul de la Nürnberg pentru că aceste vaccinuri sunt în faza de testare.

Se pare că noi copiem modelul francez, dar acolo sunt milioane de oameni pe străzi.

Ne întoarcem la dictatură. Este o dictatură neonazistă”, a spus Diana Șoșoacă, la Realitatea PLUS.

După data de 1 august, conform propunerii CNSU, mitingurile se vor putea organiza astfel: cu un număr de participanți de maximum 100 de persoane, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 2 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori; cu un număr de maximum 500 de persoane dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din localitate este mai mică sau egală cu 2/1.000 de locuitori.

Participanții la demonstrații trebuie să poarte măști de protecție, să-și dezinfecteze mâinile când ajung în spațiul în care are loc manifestația, să păstreze distanța fizică de minimum 1 metru sau să aibă asigurată o suprafață de minimum 4 mp/persoană, acolo unde este posibil.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă