Diana Sosoaca critica restrictionarea circulatiei noaptea: "Ce, la 22.01 incepe sa umble carcalacul pe strazi? "

1 lună in urmă 2

Senatoarea Diana Sosoaca a afirmat sambata seara ca restrictionarea circulatiei dupa ora 22.00 este o masura "inepta", sugerand arbitrariul orei 22.00, ora de la care se limiteaza circulatia.

"Marea majoritatate a populatiei a inteles mascarada Covid, nu este niciun mare pericol, este o gripa in cele mai grave cazuri. Ce-i asta ca majoritatea sunt asimptomatici, cum adica sa ai boala fara sa simti? Ori esti bolnav ori nu esti bolnav.

Si ce, la 22.00 fara un minut nu este carcalacul si la 22.01 incepe sa umble carcalacul pe strazi? Este o masura inepta. Cifrele sunt scoase din burta", a spus fosta senatoare AUR la postul Romania TV.

Incepand de duminica 14 martie intra in vigoare noile restrictii impuse de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. Astfel, circulatia in afara locuintei este interzisa dupa ora 22, iar cazarea in pensiunile si hotelurile de la munte a fost limitata la 70% din capacitate.

CITESTE SI:

Povestea lui Mudi, tanarul de 20 de ani din Zanzibar care a invatat singur limba romana si acum e ghid pentru turisti. "Visez sa merg in Romania"Povestile fascinante ale celor care au investit in meme-actiunea GME: de la imbogatiri fabuloase, la acte de caritateTara unde lucrul de acasa devine obligatoriuVedeta Antena 3 Radu Tudor, in vizorul liberalilor pentru functia de presedinte director general al TVRLa cat timp dupa rapel putem sa ne facem un test de anticorpi. Medic: "Atunci poate sa vada efectul maxim al vaccinului"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă