Diana Șoșoacă cheamă la protest anti-vaccinare de la tribuna Parlamentului și cere oprirea stării de alertă. Ce i-a spus lui Marcel Ciolacu

2 luni in urmă 2

 InquamPhotos/George CălinDiana Șoșoacă, senator neafiliat (exclusă din AUR) Foto: InquamPhotos/George Călin

Diana Şoşoacă, senator neafiliat, care a fost exclusă din AUR, i-a transmis liderului PSD Marcel Ciolacu că îl aşteaptă la manifestaţia din 7 martie, însă i-a atras atenţia că participanţii nu vor purta mască de protecţie. Senatoarea a cerut de la tribuna Parlamentului să fie oprită starea de alertă în România, la fel cum s-a făcut în Cehia. 

LUNI, 01 MARTIE 2021, 19:37

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ioana Stanescu

„Mulţumesc domnule Orban, nu ştiam că ştiţi să număraţi până la un minut. Mă gândeam de ce nu luaţi de la televiziunile particulare la care aţi plătit 70 milioane euro şi să daţi bani la copii. Aud aici numai nonsensuri cu privire la un buget de care habar nu aveţi”, i-a spus Diana Șoșoacă președintelui Camerei Deputaților după ce a luat cuvântul la dezbaterile bugetului din Parlament.

„Opriţi odată starea de alertă cum a făcut Cehia şi o să vedeţi că merge bine România şi vedeţi ce fac inventatorii români””, a cerut senatoarea de la tribună.

Diana Șoșoacă a propus PSD să protesteze împotriva Guvernului alături de ea.

„Domnule Ciolacu, vă aștept cu mare drag la manifestația din 7 martie. Numai că vedeți că noi nu purtăm mască”, a precizat Diana Şoşoacă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă