Diana Șoșoacă (AUR), încă un scandal: Cere autopsierea lui Bogdan Stanoevici, în ciuda dorinței familiei acestuia, și susține că nu a murit de Covid-19

1 lună in urmă 25

Diana Șoșoacă, senatoarea AUR care a provocat mai multe scandaluri publice, a anunțat că depune o plângere penală legată de moartea actorului Bogdan Stanoevici. Deși medicii și familia spun că acesta a murit de Covid-19, Șoșoacă respinge argumentele și cere o anchetă, transmite Antena 3.

„Având în vedere bătaia de joc a sistemului să îl facă victimă COVID, pe actele lui a scris că e mort din cauza Sars CoV-2. Am intervenit câţiva prieteni şi în urma faptului că ni s-a comunicat de la spital şi actele medicale, ni s-a spus că ultimul test pentru depistarea COVID din 6 ianuarie e negativ, la fel şi în 8 decembrie. Ulterior, s-a făcut bine, a avut alte probleme, o pneumonie. Nu a vrut să vină la spital din cauza sistemului şi a murit exact în acest sistem. Formulăm plângere penală, solicităm autopsie. Îmi pare rău pentru familie, dar să se facă anchetă în acest caz”, a spus Şoşoacă, la Parchetul General.

Actorul Bogdan Stanoevici a murit săptămâna trecută în spital după infectarea cu noul coronavirus. El a fost un aprig contestatar al obligativității purtării măștii și al măsurilor de precauție, participând și la un miting în luna mai anul trecut. (Foto: Facebook / Diana Șoșoacă)

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă