Diana Şoşoacă (AUR) îl spulberă pe Raed Arafat. „Nu e în prima linie. Stă bine mersi într-un birou”

1 lună in urmă 45

Diana Şoşoacă (AUR) a acuzat că a fost împiedicată să depună plângeri penale împotriva guvernanţilor.

„Au vrut să ne dea afară din DIICOT pe motiv că e pandemie şi toate plângerile penale se trimit pe mail şi fax, deşi nu era niciun anunţ. Într-un final ne-au acceptat plângere penală, dar când am ieşit ne-am trezit cu Jandarmeria peste noi, invocând faptul că, vezi Doamne, am făcut scandal în sediul DIICOT.

În România încă funcţionează o dictatură. Dna avocat Iulia Medeleanu, pentru că numai eu şi ea ne-a prezentat la DIICOT Iaşi pentru a depune plângerea penală, a primit vizita unor procurori, la ora 7 dimineaţa, după vreo două săptămâni, invocându-se faptul că ar exista un denunţ împotriva sa pentru evaziune fiscală”, a declarat Diana Şoşoacă, la România TV.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă, după aglomeraţia de Bobotează: „Este un drept sacral. Felicit toți oamenii care s-au dus acolo”

Diana Şoşoacă (AUR) îl spulberă pe Raed Arafat. „Am depus plângeri penale”

Senatorul AUR a amintit  că a formulat plângeri penale împotriva lui Raed Arafat, Ludovic Orban şi lui Florin Cîţu.

„Cine e în prima linie? Domnul Raed Arafat, cu domnul Orban şi cu domnul Cîţu? Noi contra lor au formulat plângerile penale. Raed Arafat nu e în prima linie. Stă bine mersi într-un birou şi nu ştiu de când n-a mai practicat medicina”, a spus Diana Şoşoacă.

De asemenea, şefa Comisiei pentru Abuzuri din Senat nu a ratat ocazia de a critica fundaţia pentru SMURD, înfiinţată de medicul Raed Arafat.

„SMURD-ul este o fundaţie în care domnul Radu Tudor de la Antena 3 are o funcţie acolo. De aceea îl şi invită pe domnul Raed Arafat în emisiunea dânsului”, i-a spus Diana Şoşoacă analistului politic Bogdan Chireac, prezent la dezbaterea din studioul România TV.

Diana Şoşoacă (AUR) explică de ce nu poartă mască: „Îmi provoacă moartea”

Atâta timp cât masca îmi poate provoca mie moarte, vă rog să nu mă obligaţi să o port. În Marea Britaniei nici nu se poartă masca pe stradă.

Am patru dosare penale împotriva Jandarmeriei pentru abuz fizic împotriva unor femei şi bărbaţi din cauza repurtării măştii. Acum este la Parchetul militar dosarul”, a mai precizat Diana Şoşoacă.

Citește şi: Diana Șoșoacă, despre efectele adverse ale măștii de protecție: E risc potențial crescut!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă