Diana Șoșoacă a fost amendată pentru insulte considerate discriminatoare la adresa lui Raed Arafat

2 săptămâni in urmă 19

Miercuri, 12 Ianuarie 2022, ora 14:24

118 citiri

Diana Șoșoacă a primit o amendă de 5.000 de lei pentru discriminare după ce l-a numit pe Raed Arafat ”trădător” și a spus că ”nu are ce căuta în România”.

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a transmis miercuri, 12 ianuarie, că că afirmațiile „de ce nu se duce domnul Raed Arafat în țara lui de baștină”, „vorbește despre dânsul la persoana a III-a, probabil că i se trage din limba țării sale natale”, „nu știu cum domnul Raed Arafat și-a luat examenul de cetățenie” și „trădătorii nu au ce căuta în România” constituie faptă de discriminare.

„Se sancționează autorul declarației doamna Iovanovici-Șoșoacă Diana cu amendă contravențională de 5.000 de lei”, potrivit CNCD.

Hotărârea a fost adoptată cu majoritate de voturi, 8 la 1.

Citeste si:

Noi întârzieri în achizițiile de teste antigen rapide pentru școli. Încă două firme au depus contestații

În plină criză a testelor anti-COVID în școli, achiziția este blocată de firme care depun contestații privind modul de atribuire a contractelor. “Suntem într-un joc al contestațiilor...

 ”Nu vrem vaccinare, măști, teste, apoi ne mirăm de ce suntem aici”

Autoritățile din România spun că deși numărul infectărilor este în creștere, oamenii încă mai au îndoieli față de vaccin și de măsurile pentru prevenirea extinderii îmbolnăvirilor...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă