Diana Șoșoacă a fost amendată, după protestele anti-restricții din Capitală / Cîțu: Nu am o problemă cu protestele, dar să o facă respectând legea

1 lună in urmă 2

Senatoarea Diana Șoșoacă, care a condus protestul anti-restricții de sâmbătă, din Capitală, a fost amendată, a declarat luni premierul Florin Cîțu.

Cîțu a spus că există și politicieni care instigă la nerespectarea legii, iar întrebat despre Diana Șoșoacă, cea care a condus protestul anti-mască din București, el a răspuns că aceasta a fost amendată.

"Acolo unde nu se respectă legea voi fi intransigent. Nimeni nu este mai presus de lege. Din păcate, avem şi parlamentari, politicieni, care instigă la nerespectarea legii. Cred că aici este o problemă morală pentru aceşti oameni, sunt parlamentari, fac legi pentru România, dar nu respectă legislaţia în vigoare. Nu am o problemă cu protestele (...), dar să o facă respectând legea. Să poarte mască, este tot ceea ce le cer”, a mai afirmat premierul.

Jandarmeria a anunțat că au fost aplicate 30 de amenzi în valoare totală de 29.950 de lei atât organizatorilor, cât şi unora dintre participanţii la manifestaţii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă