Diana Matei, dezvăluiri din căsnicia cu Marian Clente. Sunt împreună de 18 ani, dar relația lor nu a fost scutită de probleme. „Există discuții, certuri…”

1 lună in urmă 3

Diana Matei și Marian Cleante formează unul dintre cele mai solide cupluri. Sunt împreună de 18 ani și chiar dacă au existat probleme în cuplu, cei doi le-au depășit de-alungul timpului. Artista a dezvăluit cum funcționează lucrurile în căsnicia lor.

„Noi avem o relație de complementaritate în multe situații pentru că așa e și firesc să fie.

Diana Matei, dezvăluiri din căsnicia cu Marian Clente. Sunt împreună de 18 ani, dar relația lor nu a fost scutită de probleme. „Există discuții, certuri…”

El mă lasă pe mine să iau decizii financiare pentru că în general femeia se ocupă de finanțe și cumva cred că-și dorește și să mă vadă fericită și mulțumită adică el tot îmi bagă fel de fel de mașini pe gât dar eu îi zic că nu, că eu vreau mașina aia”, a spus Diana Matei la Antena Stars, citat de Spynews.

„Dacă vorbim de lucruri profesionale, să știi că nu știm deloc să comunicăm. Acolo ne aprindem că făcând amândoi aceeași profesie, lucrurile nu sunt așa ușoare.

122633755_2838458453107777_4264068041847970218_oIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Probleme au fost și au fost multe și nu ușoare. Nu cred că vreodată s-a pus problema cu adevărat să punem punct relației noastre.

Pot să spun că sunt o femeie destul de vulcanică și el este o fire temperamentală și mai arunc câte o vorbă în vânt și spun gata, stop, nu mai pot, dar asta este pe moment.

Există probleme, discuții, certuri de-a lungul anilor. Oamenii care se iubesc se mai ciocnesc”, a mai spus vedeta.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă