Diana, fiica lui Adrian Enache, despre întâmplarea cu Pepe la piscină: „Am așa un flash, o trăire în mine”

6 zile in urmă 14

Diana, fiica lui Adrian Enache, a fost salvată de la înec de Pepe, iar acum îi este mereu recunoscătoare cântărețului. Artista a explicat de ce îl consideră pe Aurelian Temișan al doilea tată.

În urmă cu mai mulți ani, Diana Enache a fost salvată de la înec de Pepe. Fiica lui Adrian Temișan era la piscină, la mare. De atunci, tânăra îi este mereu recunoscătoare prezentatorului de la „Te cunosc de undeva!” și își dorește ca acesta să-i cânte la nuntă atunci când va face pasul cel mare.

„Nu aș vrea să mai vorbesc despre subiectul cu Pepe. Pentru mine Pepe este salvatorul vieții mele, e un om minunat pe care îl iubesc. Și pe care îl respect și ori de câte ori ne întâlnim pe la evenimente. Chiar ne-am întâlnit acum câteva săptămâni, am așa un flash, o trăire în mine. Mă bucur enorm, mă bucur pentru el, mă bucur pentru tot ce face, pentru live-urile pe care le face. Și oportunitatea pe care o dă oamenilor de a fi văzuți, e un om minunat, are o experiență extraordinară! Sunt fan Pepe și abia aștept să mă mărit să îmi cânte la nuntă!”, a declarat Diana Enache pentru ciao.ro.

adrian-enache-si-diana-enache-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Aurelian Temișan, al doilea tată pentru Diana Enache

Diana, Adrian Enache și Aurelian Temișan cântă de multe ori împreună. Fiica artistului îl consideră pe juratul de la „Te cunosc de undeva!” al doilea ei tată și are multe amintiri frumoase legate de el.

„Cu Temi, Temi este tatăl meu numărul doi, ca să zic așa! Este cel care m-a păzit la câteva luni, nu mai știu exact, când ai mei au cununat și el și cu Monica au stat cu mine toată seara. Pentru că plângeam și eram agitată și Monica mi-a zis dedeochi și eram și puțin pârlită, nu mai știu, de la o băiță.

Au stat cu mine toată seară și au avut grijă de mine și cred că sunt a doua mea pereche de părinți. Am crescut cu ei, avem o relație minunată, m-am bucurat foarte mult când a apărut și Dora în viața lor. Știu că  își doreau foarte mult un copil și cred că sunt două perechi de părinți. Și Enache și Temișan, foarte mândri de copii și au demonstrat că nu pleacă degeaba de pe lumea asta, lasă ceva calitativ în spate.

Da, cântăm împreună, chiar am avut recent evenimente împreună. E o emoție care nu se descrie în cuvinte, să cânți cu  acești doi grei, mai ales că, pe lângă meseria lor. Și ce reprezintă ei în muzica românească, încărcătura emoțională pe care o am atunci când sunt alături de mine și recunosc.

Cred că sunt mult mai crispată să nu greșesc, să fie totul bine, să nu dezamăgesc, să fie mândri de mine. Avem o relație foarte frumoasă și chiar mă simt binecuvântată de Dumnezeu că am crescut în mediul ăsta de artiști, de oameni de calitate. Din păcate, în ziua de astăzi sunt foarte mulți numiți artiști dar prea puțini reprezintă cu adevărat acest lucru!”, a declarat Diana, pentru sursa mai sus menționată.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă