Diana Dumitrescu, motivul divorţului de fostul soţ, Ducu Ion: „S-a scris că m-a înșelat cu Adela Popescu”

3 săptămâni in urmă 28

Diana Dumitrescu, motivul divorţului de fostul soţ. După ce s-a aflat că cei doi se despart, au existat tot felul de speculații. S-a scris că fostul ei soț ar fi înșelat-o cu una dintre colegele ei de breaslă, Adela Popescu, însă actriţa neagă acestă ipoteză și spune că nu s-a întâmplat niciodată așa ceva.

S-a scris că Ducu m-a înșelat cu Adela Popescu. Nu s-a întâmplat asta niciodată. N-a existat, nu au fost discuții între noi doi niciodată despre așa ceva”, a declarat Diana Dumitrescu.

Citeşte şi: Motivul pentru care Diana Dumitrescu a fost dată afară de la Antena 1 şi înlocuită de Simona Gherghe: „A plâns minute în şir în culise”

Diana Dumitrescu, motivul divorţului de fostul soţ

Actrița a povestit că relația lor a avut la bază sentimente sincere, însă, la un moment dat, lucrurile s-au schimbat. Blondina își dorea enorm să devină mamă, dar nu reușea să rămână însărcinată, lucru pentru care devenea din ce în ce mai nefericită.

Relația s-a consumat, eram nefericită, eram într-un soi de depresie, nu mă regăseam atunci în viața cu el. Nu mai aveam nimic în comun, mi se părea că suntem doi străini care stăteau în aceeași casă, fiecare avea viața lui, eu ieșeam cu prietenele mele, el se ducea cu prietenii lui, seara eram doi străini.

Pur si simplu eu cred că relația noastră a funcționat foarte bine atât timp cât noi doi am fost pe platourile de filmare, eram preocupați, aveam chestii în comun. În momentul în care eu nu am mai lucrat și el lucra mai puțin și am petrecut mai mult timp împreună, ne-am dat seama că a trecut timpul și nu ne cunoaștem.

Eu îmi doream ceva de la viață, el își dorea altceva. Eram doi oameni care plecasem împreună la drum, dar o luasem pe drumuri separate.

Am fost foarte îndrăgostiți unul de celălalt, pur și simplu lucrurile s-au schimbat. Era și faptul că eu îmi doream să rămân însărcinată și nu puteam…Lucrurile s-au rupt între noi”, a mai povestit Diana Dumitrescu, pentru Viva.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă