Dialog savuros între Gael Monfils și Elina Svitolina despre Simona Halep

5 luni in urmă 16

Gael Monfils și Elina Svitolina au remarcat în emisiunea intitulată ”Catch Up” patru jucătoare la la turneul de la Roma: Victoria Azarenka, Garbine Mugurza, Karolina Pliskova și Simona Halep. 

Gael Monfils: Trebuie să o spun, pentru mine Halep este principala favorită la Roland Garros, a avut o săptămâna extraordinară la Roma, mulți spun că ea este favorită pentru că nu... 
Elina Svitolina: Pentru că nu știe cum să mai piardă. A câștigat la Dubai înainte de întrerupere, apoi s-a impus la Praga, iar acum la Roma. Putem vedea că e într-o formă bună. 

Gael Monfils: A și câștigat trofeul la Paris, știm cât de periculoasă e Simona atunci când este pe un asemenea val de încredere, iar acest lucru o face favorită. A arătat un tenis foarte bun la Roma.
Elina Svitolina: Da, a jucat foarte bine, și-a câștigat meciurile de la Roma cu ușurință, iar acest lucru te ajută și te pune într-o stare mentală bună pentru că atunci când te impui mai ușor decât te așteptai ai încredere. E o jucătoare extraordinar de solidă și trebuie să fii foarte bine pregătită fizic pentru a o învinge. Am jucat de multe ori împotriva ei și știu cum e să evoluezi cu Simona e clar printre favoritele la trofeul de la Paris.

Elina Svitolina, 5 WTA, a câștigat săptămâna trecută turneul de la Strasbourg, un subiect atins de cei doi în emisiune. Jucătoarea din Ucraina în vârstă de 26 de ani a urcat cel mai sus la Roland Garros până în sferturi de finală în 2015 și 2017. Gael Monfils, 34 de ani, are în palmares o semfinală pe zgura pariziană atinsă în 2008. Ei urmau să debuteze luni la Roland Garros. 

4-5 este scorulîn întâlnirile directe dintre Simona Halep și Elina Svitolina

Citește mai multe știri despre Simona Halep:

Irina Begu și Simona Halep sunt gata de meciul de la Roland Garros! Ce spun despre duelul 100% românesc: „Mental este dificil”Surpriza zilei la Roland Garros, o puștoaică de 19 ani, o adoră pe Simona Halep

Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, l-a făcut praf pe Nicușor Dan. „Gabi a fost...„

Libertatea

Playtech: Ce scrie în diploma de studii a lui Nicușor Dan. Contracandidații lui ar trebui să se teamă de asta
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă