Dialog nepotrivit între Cătălin Măruță și o invitată. Ce au spus cei doi în direct la TV

1 săptămână in urmă 20

Un dialog inedit a avut loc între Cătălin Măruță și o invitată, în ediția de azi a emisiunii ”La Măruță”. Deși la prima vedere subiectul au avut nuanțe diferite, el a fost unul cu totul important.

Dialog nepotrivit între Cătălin Măruță și o invitată

Grecoaica focoasă Maria Andria a fost invitata lui Cătălin Măruță în ediția de azi a emisiunii ”La Măruță”. Aceasta a povestit amănunte din viața ei, însă într-o manieră care a stârnit hazul. Și așa, dialogul dintre ea și Cătălin Măruță a devenit unul savuros, dar cât se poate de ”nepotrivit” pentru ora la care se difuza emisiunea, întrucât i s-ar fi putut da oricând o altă conotație decât cea… reală.

”Maria Andria: Mi-am băgat-o de două ori.

Maruta: Tu ți-ai băgat-o de două ori?

Maria Andria. Da, dar nu mi-o bag și a treia oară. Sunt nouă-nouță.

Maruta: Hai sa le spunem oamenilor ca este vorba despre vaccin… Cu dragostea cum stai?

Maria Andria: Să nu se supere Andra. Eu te iubesc pe tine.”, a fost o primă parte din dialogul lui Măruță cu Maria Andria.

Să traducem însă. De fapt, frumoasa grecoaică a dorit să îl informeze pe Măruță că s-a vaccinat cu două doze de vaccin anti-covid, însă traducerea cuvintelor și expresiilor din limba greacă în limba română i-a dat puține bătăi de cap superbei blondine.

Apoi, simpatica Maria Andria a dorit să ofere amănunte prețioase despre noua ei piesă și a dat de înțeles că este una cât se poate de ritmată și de hot:

”Se danseaza doar cu cu c***l piesa mea”.

Rugată însă de Cătălin Măruță să fredoneze versuri din piesele sale, aceasta a refuzat spunând:

”Eu nu vreau sa ți-o scot afară”, în timp ce  Cătălin Maruta a simțit nevoia să facă o completare…: ”vorbim despre muzica, oameni buni, în caz că vă întrebați ce fel de discuții avansate avem”.

Cine este Maria Andria

Despre Maria Andria se știe că aceasta a cunoscut succesul cu piesa “Love in Dubai” în anul 2016, care a strâns nu mai puțin de 20 de milioane de vizualizări, pe platforma YouTube.

Ea s-a născut la data de 9 iulie 1991 și este o tânără originară din Grecia. Prima ei melodie din cariera a fost ”Love in Dubai”, care a fost lansată în anul 2016, prin intermediul Cat Music. Melodia a avut și un videoclip filmat în Cipru și regizat de Evgenios Zosimov.

După ce a lansat acest single de debut, Maria Andria a scos ”Mamma Mia”, o piesă dance, care la rândul ei are peste 4,4 milioane de viziualizari. Iar pentru piesă “Goodbye”, grecoaica a colaborat cu Sprint Music.

The post Dialog nepotrivit între Cătălin Măruță și o invitată. Ce au spus cei doi în direct la TV appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă