Dialog inedit între Naomi Osaka și Jennifer Brady, după finala fără istoric de la Australian Open: „Cum vrei să îți spun?” | VIDEO

1 lună in urmă 1

Naomi Osaka a avut un discurs de campioană după ce a triumfat sâmbătă la Australian Open, scor 6-4, 6-3 în finala cu Jennifer Brady! Nipona a fost protagonista unui moment inedit la ceremonia de decernare a trofeului.

Naomi Osaka (Japonia, 23 de ani) a scris istorie la Australian Open în această săptămână și a cucerit al 4-lea titlu de Grand Slam al carierei! Jennifer Brady (SUA, 25 de ani) a primit și ea felicitări, chiar de la Osaka, la finalul partidei care a durat o oră și 19 minute.

Osaka i s-a adresat direct lui Brady la final, mărturisind în fața camerelor de filmat că s-a temut de americancă! Jennifer a jucat prima ei finală de Grand Slam în fața lui Naomi, dar japoneza i-a fost net superioară adversarei.

Dialog inedit între Naomi Osaka și Jennifer Brady, după finala câștigată de japoneză la Australian Open! Reacția campioanei a fost pe măsură

Salutare, tuturor! În primul rând, cum vrei să-ți spun? Jennifer sau Jenny? (‘Jenny’, a răspuns americanca). Vreau să te felicit! Ai fost grozavă, le-am spus tuturor că vei fi o problemă încă de la meciul nostru la US Open, vreau să-ți felicit și echipa aflată în tribune. Pentru mine, echipa este ca o familie, așa că felicitări vouă! Știu că vom mai juca multe meciuri în viitor. Acum, vrreau să mulțumesc din suflet echipei mele.

Am fost împreună atâta timp, sunt alături de mine mereu, vorbim mereu înaintea meciurilor, iar acest titlu e pentru voi! Vreau să vă mulțumesc și vouă, spectatorilor, înseamnă mult pentru mine fiindcă nu am jucat cu fani la ultimul Grand Slam. A fost special, vă mulțumesc pentru prezență, că v-ați deschis inimile și brațele în fața noastră. Mulțumesc organizatorilor, voluntarilor, sper să ne întoarcem aici la anul. Vă mulțumesc mult”, a declarat Naomi Osaka la ceremonia transmisă de Eurosport.

"I told everyone that you were going to be a problem and I was right."

An Osaka-style compliment, no doubt @jennifurbrady95 😅 @naomiosaka | #AO2021 | #AusOpen pic.twitter.com/UMnukGGMlD

— #AusOpen (@AustralianOpen) February 20, 2021

The post Dialog inedit între Naomi Osaka și Jennifer Brady, după finala fără istoric de la Australian Open: „Cum vrei să îți spun?” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă