Di Maria și Marquinhos au fost prădați de hoți, în timpul meciului PSG –Nantes. Familiile le-au fost sechestrate

1 lună in urmă 4

Clipe de coșmar trăite de doi dintre fotbaliștii de la PSG, în timpul meciului pierdut la Paris, scor 1-2, cu FC Nantes. Locuințele celor doi fotbaliști au fost prădate de hoți, iar familiile sechestrate, în timp ce ei evoluau pe teren, informează Gazeta Sporturilor, care citează presa franceză.

Di Maria a fost scos de pe teren în minutul 57, după ce antrenorul Mauricio Pochettino a fost informat de directorul sportiv Leonardo că a avut loc o spargere la locuința jucătorului argentinian.

Șocat de vestea primită, Di Maria a părăsit rapid stadionul pentru a se alătura celor dragi.

Aproape simultan, în timpul meciului, și fundașul brazilian Marquinhos a fost prădat de hoți, casa acestuia aflându-se aproape de cea a lui Di Maria. Marquinhos a jucat însă tot meciul, aflând despre jaf la finalul partidei.

Conform RMC, familia lui Di Maria se află în casa în timpul jafului și că soția și copiii ar fi fost sechestrată pentru o perioadă scurtă. Presa din Franța anunță că nu a fost nicio victimă și că nimeni nu a fost rănit.

Atacul dat de mai mulți indivizi asupra casei lui Di Maria, situată în afara Parisului, ar fi fost însă „violent”, potrivit unor surse din cadrul clubului parizian. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

În ceea ce privește locuința fundașului brazilian de 26 de ani, în aceasta se aflau părinții fotbalistului, în momentul jafului. Presa din Franța scrie că în cazul acestuia a fost o situație gravă și că și familia acestuia a fost sechestrată în timpul jafului. 

Duminică seara, familia lui Marquinhos se afla în stare bună de sănătate.

Ulterior, Marquinhos a confirmat pe Instagram că părinții săi sunt teferi. „Familia era în casă, dar nimeni nu a avut de suferit și toată lumea e bine. A fost doar o sperietură. Autoritățile franceze se ocupă deja de caz”, se arată în comunicatul emis de fundaș.

Poliția franceză a deschis o ancvhetă pentru as afla împrejurările în care au avut loc cele două jafuri.

FOTO: EPA

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă