Dezvăluirile unui fost dinamovist: „La FCSB m-a impresionat alimentația. La Piatra Neamț am crescut cu ciorbă, snițele și cașcaval pane” | EXCLUSIV ProSport LIVE

1 lună in urmă 2

Andrei Marc, actualul jucător al divizionarei secunde Concordia Chiajna, a vorbit la emisiunea ProSport LIVE despre experiențele sale din fotbalul românesc: Ceahlăul, FCSB și Dinamo.

Fundașul este sub contract cu Concordia Chiajna din 2017, când a fost luat din Turcia, de la Sanliurfaspor. A fost însă împrumutat, în acest interval, la FCSB, pentru o foarte scurtă perioadă de timp, august – septembrie 2019, când a prins două meciuri în Liga 1.

În acest sezon, Andrei Marc a prins 15 meciuri, toate în Liga 2, dintre care 14 ca titular. A și reușit să marcheze un gol.

Dezvăluirile unui fost dinamovist: „La FCSB m-a impresionat alimentația. La Piatra Neamț am crescut ciorbă, snițele și cașcaval pane” 

„Nu mă surprinde că Gigi Becali vrea să dea bani pentru VAR. E stilul lui. Cred că vom mai sta fără VAR vreo 2-3 ani.

Experiența de la FCSB mă va ajuta în viață. Asta e clar! Atmosfera era foarte bună acolo, am avut o experiență pozitivă.

M-a impresionat alimentația, tot ce era acolo. Erau bucătari care știau ce este nevoie.  La Piatra Neamț, spre exemplu, mâncam ciorbă, cașcaval pane și șnițele. Cu astea am crescut. Ce credeți că mâncam acolo? La Dinamo mâncam bine la Rin, practic doctorul stabilea meniul și era unul bun pentru sportivi.

A fost dubioasă stuația de la Dinamo cu Pablo Cortacero. E ceva acolo d ecare nu știm noi. Am pățit și eu la Piatra Neamț cu Massone, care a promis multe și nevrute.

N-a dat niciun ban și a fugit din oraș cu datorii și pe la hoteluri. Dacă ai ceva bani strânși ca fotbalist, poți rezista. Pentru un jucător tânăr e foarte greu, are nevoie de acești bani. Și cele 10 milioane sunt importante. Îi înțeleg pe jucătorii de la Dianmo”, a declarat Andrei Marc.

37 de meciuri a bifat Andrei Marc pentru Dinamo în Liga 1, reușind să înscrie și două goluri.

The post Dezvăluirile unui fost dinamovist: „La FCSB m-a impresionat alimentația. La Piatra Neamț am crescut cu ciorbă, snițele și cașcaval pane” | EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă