Dezvăluirile lui Speak după patru ani de relație cu Ștefania. „Nu există orgolii între noi, nu există competiție”

1 lună in urmă 34

De aproximativ patru ani de zile, Speak trăiește o poveste de iubire cu Cristina Ștefania. Cântărețul și-a luat inima în dinți și chiar la „Asia Express” și-a cerut iubita în căsătorie. Într-un interviu pentru revista VIVA!, artistul face dezvăluiri de culise din relația lui de dragoste.

Speak a recunoscut că nu există prea des tensiuni între el și logodnica lui. Comunicarea e cheia succesului în relația lor. „Orice problemă care apare între noi, deși chiar nu le pot număra pe degetele de la o mână, o rezolvăm prin comunicare. Fiecare își spune ofurile, discutăm și găsim calea de mijloc. Nu există orgolii între noi, nu există competiție, nu există nimic nenatural care poate denatura sentimentele sincere. Deci, prin comunicare cu sinceritate rezolvăm orice.”, a spus el.

Ștefania a precizat că ea și Speak, Ștefan pe numele lui real, sunt prieteni mai înainte de toate.

„Faptul că suntem în primul rând prieteni ne-a făcut să fim mereu deschiși unul față de celălalt, întotdeauna am discutat despre problemele care ne macină, care au legătură cu relația, acestea fiind minore, dar discutând am rezolvat de fiecare dată orice, punând încă o cărămidă la încredere.”, a declarat ea pentru viva.ro.

speak si stefania relatie de 4 ani 4Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Când a venit vorba despre gelozie, cei doi au mărturisit că în relația lor nu există astfel de sentimente.

„O să râdă lumea de mine, dar nu-s gelos, că nu prea am de ce să fiu… Bine, nici nu am avut motive reale de gelozie… Dacă mă intrigă ceva în zona aia, da, sunt foarte gelos. Până acum, n-au ieșit dragonii geloziei din mine.”, a spus cântărețul.

„Nu sunt o fire geloasă, niciodată nu am fost, îmi știu calitățile și defectele, asta mă face stăpână pe mine, iar când vine vorba despre Ștefan, nu am avut și sunt sigură că nu voi avea vreodată motive de gelozie.”, a adăugat și Cristina Ștefania.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă