Dezvăluirile jucătoarei de tenis care a fost în carantină alături de Novak Djokovic. „Mă simțeam ca în închisoare!”

2 săptămâni in urmă 15

Renata Voracova, jucătoarea de tenis care a fost în carantină alături de Novak Djokovic, a făcut o serie de dezvăluiri.

Jucătoarea cehă în vârstă de 38 de ani a părăsit Australia sâmbătă, 8 ianuarie, după ce autoritățile locale au decis să îi anuleze viza pentru motive sanitare.

Înainte să plece din Australia, Renata Voracova a fost ținută în același hotel din Melbourne unde se afla și Novak Djokovic, jucătorul de tenis care a primit interzis să intre în țară din cauza faptului că nu a putut prezenta dovada vaccinării.

Renata Voracova, dezvăluiri după ce a stat în carantină alături de Novak Djokovic

Spre deosebire de Novak Djokovic, Renata Voracova a decis să părăsească Australia cu un avion privat în cursul serii de sâmbătă, toate acestea pentru a scăpa de condițiile pe care le-a avut la hotel.

„Sunt într-o cameră şi nu pot merge nicăieri. Îmi pot deschide fereastra doar câţiva centimetri. Sunt paznici peste tot, inclusiv sub fereastra mea, ceea ce este destul de ciudat. Poate or crede că o să sar şi fug. Mi se aduce mâncare şi este un paznic pe hol. Totul este porţionat. Mă simt un pic ca în închisoare”, a spus Renata Voracova.

La fel ca și Novak Djokovic, Renata Voracova a primit o scutire de la regulile anti-COVID din partea Federației de Tenis din Australia, toate acestea deoarece ar fo contractat virusul asiatic la sfârșitul anului 2021. La fel ca în cazul liderului ATP, autoritățile de la Melbourne i-au refuzat intrarea în țară.

Novak Djokovic, liderul ATP, a ales să rămână în Australia și să aștepte un verdict final din partea autorităților care ar urma să vină luni, 10 ianuarie. Procesul liderului mondial va putea fi urmărit în direct pe toată începând cu ora 01.00, ora României, deoarece va fi transmis în direct prin intermediul internetului.

The post Dezvăluirile jucătoarei de tenis care a fost în carantină alături de Novak Djokovic. „Mă simțeam ca în închisoare!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă