Dezvăluirile făcute de CRBL după 14 ani de relație cu soția: „Mă las pus la colț de Elena, mă corectează, mă ceartă și pe ea o las”

1 săptămână in urmă 28

În 2008, CRBL și Elena s-au căsătorit. De atunci trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Într-un interviu pentru wowbiz.ro, artistul a dezvăluit care e secretul căsniciei lor. E cu adevărat fericit și împlinit alături de Elena și de Alessia, fiica lor.

„O spunem de fiecare dată și mai ales Elena o subliniază, comunicarea rămâne baza. Dincolo de statutul soț-soție, noi suntem și foarte buni prieteni. Trebuie să existe o balanță, acum cedează unul, apoi celălalt. Mă las pus la colț de Elena, mă corectează, mă ceartă și pe ea o las, pentru că ea mă cunoaște mai bine ca oricine. La noi așa funcționează.”, a declarat Eduard Mihail Andreianu, pe numele său real.

Dacă la început mai aveau dificultăți, acum se cunosc foarte bine, își știu obiceiurile, așa că nu mai există vreun fel de probleme între ei. „Compromisurile le-am făcut atunci când ne cunoșteam și încercam să ne înțelegem reciproc și trebuie să lăsăm fiecare câte puțin.

Când îmi spunea să nu fumez în casă, cu timpul am înțeles de ce să nu o fac. Acum e foarte simplu și foarte ușor, știm exact ce tabieturi avem, ce ne enervează, ce ne bucură, e simplu.”, a mai dezvăluit cântărețul pentru sursa citată.

crbl-14-ani-de-relatie-cu-sotia-elena-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Au revenit în România după 6 ani în Spania

De mai bine de o lună, CRBL a închiriat în București o casă cochetă, cu curte, după ce a locuit în Spania timp de 6 ani. Cântărețul nu are de gând să își cumpere o locuință prea curând, având în vedere piața imobiliară instabilă.

„Nouă ne place să experimentăm, nu vrem regrete și nu vrem o viață plictisitoare. Nu am avut casă, stăm cu chirie în continuare. Am ales să stăm cu chirie pentru că nu ne place ce se întâmplă pe piața imobiliară, nu e momentul și cu COVID-ul, cu tot ce se întâmplă nu e momentul. Avem o casă cu curticică. Avem noi cultura asta mai estică să ai casa ta, în afară nu e deloc așa. Deocamdată stăm în umbră, analizăm, până ne decidem să cumpăram ceva”, a declarat CRBL, care a avut-o alături pe soția lui.

Cei doi trăiesc de aproximativ 14 ani o frumoasă poveste de iubire, au împreună și o fiică, pe Alessia, care are 12 ani. Momentan, ei nu își doresc al doilea copil.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă