Dezvăluiri tulburătoare despre drama prin care ar trece Ronaldinho: „Se mai oprește din băut a doua zi dimineața!”

1 lună in urmă 2

La 40 de ani, vârstă pe care a împlinit-o anul trecut, când se afla în spatele gratiilor, Ronaldinho pare că n-a depășit drama pierderii mamei sale. Cel puțin așa afirmă prietenii fostului fotbalist, care susțin că Ronaldinho s-ar confrunta cu grave probleme cu alcoolul.

„În fiecare zi merge la câte o petrecere. Ronaldinho începe să bea vodcă, whisky, gin dimineața și se mai oprește din băut a doua zi dimineața. Acest comportament nu este unul nou, dar am observat că a devenit mai intens după moartea mamei sale. 

Locuiește într-un fel de fortăreață, cu tot ce are nevoie. Are o inimă imensă și încearcă să fie generos cu prietenii săi, dar nu toți sunt adevărați prieteni și nu el nu vede că îi fac foarte mult rău”, au spus apropiați de-ai fotbalistului în cotidianul Extra, citat de Marca.

Mama lui Ronaldinho a murit din cauza COVID-19

Legendarul fotbalist brazilian Ronaldinho și-a pierdut mama în luna februarie a acestui an. Dona Miguelina a murit de coronavirus la vârsta de 71 de ani.

Mama sa era în spital, în Porto Alegre, din 21 decembrie, dar, mereu optimist, fostul mare fotbalist al naționalei auriverde spera ca ea să scape de coronavirus. Tratamentul nu a avut însă efect. Potrivit presei braziliene, starea ei de sănătate s-a înrăutățit, iar Dona Miguelina s-a stins din viață la 71 de ani.

VIDEO Ziua în care Ronaldinho a umilit-o pe Real Madrid

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

„Vă rog, vreau la națională, faceți o excepție” Fotbalistul care a convins Guvernul francez să-l lase să joace la națională!Cristiano Ronaldo, ultimul premiu la Juventus? Ce distincție a obținut superstarul lusitan

După ce a fost dată afară de la serviciu, Luminiței i-a venit o idee de milioane. Afacerea din care s-a îmbogățit

Libertatea

Playtech: Ce a spus Diana Șoșoacă despre medicul Flavia Groșan. Nimeni nu se aștepta la asta
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă