Dezvăluiri-şoc. Mită de 250.000 de euro pentru judecătorul Ion Tudoran. Cum se împărţeau banii la o partidă de table VIDEO

1 lună in urmă 5

Dezvăluiri-şoc! Romania TV a prezentat joi seară, în emisiunea lui Victor Ciutacu, înregistrările care aruncă în aer sistemul judiciar. Vorbim de o mită de 250.000 de euro pentru un controversat judecător. Sunt dezvăluiri halucinante făcute de denunțătorii judecătorului mituit. Este incredibil ce a pretins judecătorul după mituire.

Aurel Andronic, cel care a denunţat mituirea judecătorului Tudoran la Secţia pentru investigarea Infracţiunilor din Justiţie a oferit probe şi declaraţii incendiare, în exclusivitate pentru Romania TV.

Banii respectivi i-am dat prin intermediul domnului Florin Pîrvu, zis Chinezu’. Această sumă de bani trebuia să ajungă să prescrie faptele în dosarul în care sunt cercetat sau să-mi dea achitare. Pe data de 18 aveam termen. Trebuia să duc banii, acei 250.000, pe data de 15-16. Pe data de 16 am mers la domnul Pîrvu acasă şi i-am spus: ‘nu am toţi banii, dar săptămâna viitoare îi am pe toţi şi ţi-i aduc’.

Pe 18 m-am prezentat la proces, mi-a dat termen pe 20. Pe 20, la fel, era nervos. Mi-a dat termen pe 21. Pe 20 seara am dus suma integrală de bani, cei 250.000 de euro. Pe 21, la proces toată lumea era fericită.

Toţi banii i-am dat acasă la domnul Pârvu, în Cotroceni, acolo unde era şi judecătorul Tudoran. Când am intrat nici măcar nu m-a salutat. M-a trimis să duc telefonul la maşină, am coborât cu liftul jos, am lăsat cei 250.000 în garaj, am urcat din nou sus cu liftul, am jucat câteva partide de table, apoi am plecat. Lor le era frică de un flagrant. Putea sa zica multumesc după ce am lasat banii. Era foarte precaut, foarte arogant„, a povestit Andronic.

PUNCTUL CULMINANT, partea a II-a

Dezvăluiri-şoc. Mită de 250.000 de euro, nu rataţi o înregistrare BOMBĂ în emisiunea lui Victor Ciutacu. LIVE VIDEO: https://www.romaniatv.net/liveIncredibil, cum se împărţea şpaga la o partidă de tableDana Budeanu intervine în scandal momentului, nu rataţi! LIVE : https://www.romaniatv.net/liveMinistrul Educaţiei despre noul val al pandemiei, https://bityl.co/5l3dCând ar putea reintra România în Lockdown, s-a schimbat din pix modul de raportare a cazurilorhttps://bityl.co/5kzA

Posted by Romania TV on Thursday, February 25, 2021

Deşi iniţial când incă nu încasase mita judecătorul era nervos în sala de judecată şi stabilea termene de pe o zi pe alta, atitudinea acestuia s-a schimbat radical după primirea banilor. Cu 250.000 de euro în buzunar, Tudoran a fixat următorul termen la o distanţă de aproape două luni de zile.

Pe 18 nu am dus banii, mi-a dat termen pe 20. Pe 20 nu avea banii, mi-a dat termen 21, pe 20 seara am dus banii, pe 21 mi-a dat termen 53 de zile, ce să mai spus altceva?„., a mai precizat Andronic.

Ion Tudoran nu a respectat înţelegerea şi la scurt timp a mai cerut încă 150.000 de euro. Negociator a fost tot prietenul său Pîrvu. De această dată, Andronic a refuzat.

„După doua luni m-a sunat din nou Pîrvu şi mi-a spus să mai dau 150.000 de euro ca să fie toată treaba bună. Eu am refuzat să mai dau banii ăştia. Trebuia să mai dea termen o lună şi se prescria faptele din dosar. Aveam o complicitate la o înşelăciune. Nu au respectat nici înţelegere, nici nimic”, a povestit Andronic.

Ca factor de presiune,  lui Andronic i s-a transmis că judecătorul Tudoran este un personaj foarte influent în magistratură şi nu i se va întâmpla nimic. Ca argument a fost invocat numele procurorului Nicolae Marin.

Jocuri de noroc alături de Becali şi Mitică Dragomir

„Este prieten cu Nicolae Marin şi nu o să i se întâmple niciodată nimic. Are multe relaţii la DNA, prieteni peste prieteni. Imediat  după ce am depus denunţul la SIJ am primit un telefon de la Pîrvu şi mi-a spus: ‘ai grijă că ai un dosar la Curtea de Apel, o să-ţi dea maximum’. Exact aşa s-a întâmplat. Probabil că Tudoarn a vorbit cu colega lui care mi-a judecat dosarul. Am fost singurul din dosar căruia i-a respins dosarul”, a mai povestit bărbatul.

Aurel Andronic susţine că îl cunoştea de mult timp, din vedere, pe   Ion Tudoran de la partidele de jocuri de noroc din Autovit, însă nu ştia că acesta este judecător.

„Nici nu ştiam că este judecător la Curtea de Apel Bucureşti. L-am văzut de mai multe ori la Autovit. Nu-l ştiam personal, îl ştiam după nume. Nu-l cunoşteam. L-am văzut la Curtea de Apel.

La partidele ilegale de jocuri de noroc la care mai asista şi judecătorul Tudoran participau nume grele din elita fotbalului românesc şi nu numai.

„Becali, Mitică Dragonir, toata elita fotbalului”, a mai povestit Andronic.

Marinică Bozdoro confirmă mita de 250.000 de euro pentru Ion Tudoran. Bozdoro a depus un denunț la SIIJ privind aceste fapte de corupție.

Fost judecător, pus de SIIJ sub acuzare. Ion Tudoran este acuzat de represiune nedreaptă şi abuz în serviciu

Acuzațiile privesc modul în care Ion-Tudoran a soluționat dosarul Puiu Popoviciu-Mall Băneasa, pe care l-a judecat atât în civil, cât şi în penal, iar motivarea deciziei a dat-o la aproape un an de la soluţie, deşi deja se pensionase.

Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran a intrat în atenția Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție de circa un an, fiind cercetat atât pentru modul în care ar fi trecut pe numele fiului său, Tudor Ion-Tudoran, un apartament situat în Sinaia, în valoare de peste 100.000 lire sterline – fiind acuzat de trafic de influență, fals în declarații și efectuarea de operațiuni financiare, că acte de comerț incompatibile cu funcția, cât și pentru soluțiile pronunțate în cazul Puiu Popoviciu-Mall Băneasa, în care l-a condamnat pe omul de afaceri Gabriel Popoviciu la 7 ani de închisoare, dispunând pe latura civilă confiscarea de la acesta a terenului de 224 de hectare (care a aparținut USAMV) pe care au fost construite Mall Băneasa, Ikea, dar și Ambasada SUA.

De menţionat este şi faptul că SIIJ riscă să fie desfiinţată, acesta fiind una dintre principalele priorităţi ale noului ministru al Justiţiei, Stelian Ion, aşa cum chiar el a declarat de nenumărate ori, atât în campania electorală, cât şi imediat după audierile la comisia de specialitate din parlament.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă