Dezvăluiri senzaționale ale lui Victor Hănescu: „Am auzit că vine Ilie Năstase cu o valiză cu bani! Băi, nene…”

2 luni in urmă 2

Victor Hănescu a făcut dezvăluiri neștiute din cariera de tenismen profesionist, una bogată, care a fost influențată și de Ilie Năstase! Victor a povestit un episod savuros cu primul lider ATP.

Victor Hănescu (39 de ani), fost număr 26 mondial, a povestit lucruri interesante despre începuturile carierei, spunând că Ilie Năstase (74 de ani) l-a marcat pozitiv.

Atunci când a auzit vestea că Ilie Năstase se întoarce în țară cu o valiză cu bani, după un turneu câștigat de Nasty”, Victor Hănescu s-a hotărât să facă performanță în sportul alb.

Dezvăluiri senzaționale ale lui Victor Hănescu: Am auzit că Ilie Năstase vine acasă cu o valiză cu bani! Mi-am îndeplinit visul și am câștigat și eu una”

Victor Hănescu a dezvăluit motivul pentru care s-a apucat de tenis: Prima experiență a fost când am auzit la televizor, eram mic și am auzit că Ilie Năstase a câștigat un turneu și vine acasă cu o valiză cu bani! Bai, nene, asta e treabă interesantă! Să joci și tenis, să faci și o grămadă de bani! Îi auzeam pe ai mei că se plângeau că nu sunt bani… Și când am auzit: ‘Băi, Ilie Năstase, o valiză cu bani, sună bine!”, a declarat Victor Hănescu la emisiunea As.ro LIVE.

Mi s-a părut interesant, am continuat tenisul, iar Ilie Năstase a fost un idol la începuturile carierei mele. Adică auzeam despre el: tenis, numărul 1 mondial, un talent! Pe parcurs au apărut și Pete Sampras, Goran Ivanisevic, sportivi pe care îi urmăream și care mă fascinau, îmi plăceau lucruri la ei. Am visat mereu că voi ajunge acolo și voi juca și eu pe cele mai mari arene din lume. Mi-am îndeplinit visul ăsta și am câștigat și eu o valiză cu bani (n.r. – râde)”, a povestit Hănescu, cel care a strâns 4,33 milioane de dolari din premii în întreaga carieră.

The post Dezvăluiri senzaționale ale lui Victor Hănescu: „Am auzit că vine Ilie Năstase cu o valiză cu bani! Băi, nene…” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă