Dezvăluiri incredibile despre Dinamo! Fotbaliștii au jucat ultimul meci „pe burta goală”! Gestul făcut de Nicolae Badea

2 luni in urmă 35

Dinamo provoacă îngrijorare printre fanii echipei, după ce promisiunile investitorilor spanioli s-au dovedit deșarte. Acum, fostul fotbalist al lui Dinamo Dănuț Lupu afirmă că formația din „Ștefan cel Mare” este foarte aproape să intre în faliment.

Dănuț Lupu se arată îngrijorat de situația în care se află clubul din Ștefan cel Mare.

Dănuț Lupu, despre situația îngrozitoare de la Dinamo: „Am auzit că înainte de ultimul meci au avut doar două ouă”

„Îmi doresc ca spaniolul să aducă banii, altfel nu văd pe cineva care să plătească 500 de mii de euro acum, apoi 3 milioane pentru Negoiță, mai sunt banii pentru ANAF…

Acum sunt și salarii mari, sper să trimită banii, dar cred că vin pe jos și nu au picioare! Sunt 4 luni și, din ce știu, toți jucătorii și-au depus memorii. Bine că au bătut palma să rămână acum până la sfârșitul anului”, a declarat Dănuț Lupu.

Totodată, Dănuț Lupu a mai făcut o dezvăluire uimitoare. Înainte de victoria cu 1-0 cu FC Argeș jucătorii nu au mâncat.

„Am auzit că înainte de ultimul meci au avut doar două ouă, apoi le-a trimis domnul Badea 30 de cutii de pizza”, a mărturisit fostul dinamovist.

Conform lui Dănuț Lupu, Dinamo ar putea fi nevoită să colaboreze din nou cu fostul său președinte, Nicolae Badea, în cazul în care se va ajunge la faliment.

Dinamo nu mai intră în insolvență, ci direct în faliment. Asta dacă nu acceptă Contra și jucătorii să primească banii peste un an!

„Suporterii lui Dinamo o să mă înjure din nou, dar să ia în calcul faptul că în 3 ani se face noul stadion, echipa lui Nicolae Badea poate progresa, are și culorile și palmaresul, totul e posibil”, a precizat Dănuț Lupu.

The post Dezvăluiri incredibile despre Dinamo! Fotbaliștii au jucat ultimul meci „pe burta goală”! Gestul făcut de Nicolae Badea appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă