Dezvăluiri explozive din crima de la Onești! Șeful operațiunii a ajuns la locul GROAZEI după terminarea operațiunii

1 lună in urmă 7

Dezvăluiri explozive din crima de la Onești!  Comisarul-șef Cristian Gheorghe, adjunctul Direcției de Investigații Criminale, a confirmat pentru Antena 3 faptul că adjunctul de la IPJ Bacău a ajuns la Onești după terminarea operațiunii. Conform acestuia, Adrian Tuluc a ținut legătura prin telefon cu șeful Poliției Onești.

Conducerea Poliției Române a dispus ca o echipă de specialiști, condusă de adjunctul inspectorului general al Poliției Române, chestor de poliție Florentin Brăcea, să se deplaseze de urgență în județul Bacău, pentru a verifica modul de intervenție la eveniment, precizează un comunicat de presă transmis luni seara de Centrul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului General al Poliției Române.

Citește și: Fratele unuia dintre muncitorii din Oneşti: „Ar fi fost împuşcat din greşeală de un poliţist”. Primele imagini de la funeralii

Dezvăluiri explozive din crima de la Onești!  Din echipa de verificare fac parte chestorul de poliție Alexandru Scurtu, directorul S.I.A.S.-I.G.P.R. și comisarul-șef Anton Cristian Gheorghe, director adjunct al D.I.C.-I.G.P.R. La finalizarea verificărilor, în funcție de rezultatul acestora, se vor dispune măsurile legale care se impun, mai precizeză comunicatul de presă.

Detaliul care schimbă tot ce se ştia despre crima de la Oneşti. Autorităţile au confirmat

În data de 1 martie, un bărbat în vârstă de 68 de ani a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti, după care a anunţat la 112 că îi va omorî. Apartamentul în care s-au comis crimele fusese al agresorului, iar acum se afla în proprietatea Chimcomplex în urma unei executări silite.

La faţa locului au venit forţele de ordine, dar şi un negociator, care a încercat să îl determine pe bărbat să renunţe la intenţiile sale. Echipa de specialişti de la IGPR deplasată la Oneşti pentru a verifica modul de intervenţie a informat că agresorul a fost adus „sub control” în urma negocierilor purtate de către poliţişti timp de 5 ore, însă apoi „s-a produs un declic”, atunci când „una dintre victime a încercat să îl atace pe bărbatul agresor”, acesta fiind momentul când făptuitorul a început să lovească cu cuţitul.

Citește și: Microbuz cu 19 elevi, implicat într-un accident în Suceava. A fost activat planul roşu de intervenţie

Bărbatul care a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti, a fost operat de către medici, iar starea lui este stabilă. Autorul dublei crime are patru condamnări la activ, în anii 1987, 1991, 1992 şi 2010.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă