Dezvăluiri despre viitorul echipei naționale a României: „Selecționer avem, dar n-a fost anunțat!”. Cine va prelua prima reprezentativă

2 săptămâni in urmă 16

Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei și fost președinte de imagine la FCSB, a vorbit despre problema selecționerului echipei naționale de fotbal a României.

Federația Română de Fotbal a purtat discuții cu Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu însă președintele Răzvan Burleanu s-a lovit de refuzul tuturor celor trei antrenori.

Conducătorii forului național s-ar fi reorientat către Ladislau Boloni sau Adrian Mutu, însă nu au anunțat încă numele noului selecționer.

Helmut Duckadam, dezvăluiri despre viitorul selecționer al echipei naționale a României

Helmut Duckadam este de părere că FRF a decis cine va fi noul selecționer, iar acesta, spune el, va fi Adrian Mutu, fostul selecționer al reprezentativei de tineret și ultima dată antrenor la FC U Craiova. Totodată fostul mare portar a vorbit și despre întâlnirile cu cei trei antrenori care au refuzat naționala.

„Nu ştiu dacă au fost refuzuri. Cred că au fost tatonări. Eu cred că selecţioner avem, dar n-a fost anunţat. Avem de anul trecut selecţioner. Adi Mutu va fi selecţioner. A fost dorit. Dar restul ce s-a făcut a fost de ochii lumii.

Să mergi să-i propui lui Răzvan Lucescu, după ce ştii că are o clauză de reziliere de şapte milioane, să-i propui lui Hagi, care ar trebui să renunţe la Farul. Dan Petrescu era o variantă 50/50. Cu siguranţă se simte mult mai confortabil la CFR cu un proiect pe termen lung decât la naţională. (n.r. de ce au negociat cu antrenori pe care nu îi puteau aduce?) De ochii lumii. Au mai făcut şi ei o plimbare la Salonic, la Nisa. De ce nu? Majoritatea erau cauze pierdute din start. Au făcut-o de ochii lumii, să nu zică lumea că n-au luat legătura cu Răzvan Lucescu, cu Boloni.

Şi cu Piţurcă au spus că au vorbit în principiu. Probabil că va fi Adi Mutu, îi dorim baftă. (n.r. sunt voci care susţin că e pălăria prea mare pentru Adi de a prelua naţionala) Cu siguranţă.

După o perioadă cum trecem noi de foarte mulţi ani, fără o calificare la Campionatul Mondial sau European, cred că era indicat un antrenor mai cu experienţă, un antrenor de genul lui Piţurcă, Boloni. Dar asta e alegerea celor de la Federaţie. Ei sunt stat în stat, ei hotărăsc, ei fac, foarte bine”, a spus Helmut Duckadam, potrivit Telekom Sport.

The post Dezvăluiri despre viitorul echipei naționale a României: „Selecționer avem, dar n-a fost anunțat!”. Cine va prelua prima reprezentativă appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă