Dezvăluiri despre transferurile pregătite de Internazionale Milano: „Nu îl cedăm pe Nainggolan nicăieri. Papu Gomez? Vom vedea ce se va întâmpla”

2 luni in urmă 1

Directorul nerazzurri Piero Ausilio a dat un interviu înaintea meciului cu Spezia în care a vorbit despre transferurile pregătite de Internazionale Milano.

Directorul sportiv al echipei lui Antonio Conte privește către vârful clasamentului, unde se află rivala din oraș, AC Milan.

Directorul sportiv al lui Inter, Piero Ausilio va discuta cu Antonio Conte strategia de transferuri: l-ar putea aduce pe Papu Gomez de la Atalanta

„Mai avem două meciuri pe care trebuie să le jucăm cât mai bine cu putință pentru a aduce acasă două victorii. Apoi, vom face cu toții o evaluare a situației, dar ne-am decis să atacăm discuțiile legate de piața de transferuri la finalul lui 2020”, declara Piero Ausilio înaintea fluierului de start al meciului Inter-Spezia, pe care nerazzurri au reușit să îl câștige.

Mohamed Salah e supărat că nu a fost ales căpitan, dar vrea să rămână pe Anfield: „Viitorul meu este în mâinile lui Liverpool!”

În momentul în care a fost întrebat în legătură cu viitorul lui Radja Nainngolan, directorul Interului a spus: „O să discutăm cu el, el este un profesionist exemplar. El vrea să joace, o să vorbim despre asta săptămâna viitoare. Dacă ne vom putea înțelege cu el, o să o facem”.

Apoi, oficialul lui Internazionale Milano a abordat și posibilele întăriri ale echipei lui Antonio Conte: „Papu Gomez? Vom vedea ce va fi, să nu vorbim despre ce nu ne privește deocamdată, apoi este clar că avem un respect față de orice jucător”.

The post Dezvăluiri despre transferurile pregătite de Internazionale Milano: „Nu îl cedăm pe Nainggolan nicăieri. Papu Gomez? Vom vedea ce se va întâmpla” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă