Dezvăluiri despre transferul lui Marius Tomozei la Dinamo: „A avut un conflict cu Laszlo Balint!”

1 săptămână in urmă 11

Marius Tomozei, fundașul dreapta în vârstă de 31 de ani, a ajuns la Dinamo, după despărțirea de UTA Arad, iar impresarul său, Bogdan Apostu, a confirmat conflictul cu antrenorul Laszlo Balint.

În cursul zilei de marți, 11 ianuarie, Dinamo a anunțat oficial transferul lui Marius Tomozei, jucător care s-a alăturat lotului antrenat acum de către Flavius Stoican.

Fundașul a ajuns la gruparea din „Ștefan cel Mare” din postura de jucător liber de contract, după ce a evoluat în doar trei partide pentru UTA în actuala ediție a Ligii 1.

Bogdan Apostu, dezvăluiri despre transferul lui Marius Tomozei la Dinamo și conflictul cu Laszlo Balint

Impresarul fotbalistului a confirmat faptul că Laszlo Balint l-a scos din lot pe Marius Tomozei, după un conflict între cei doi.

„Tomozei a venit prin acord de transfer de la UTA. Tomozei nu s-a despărțit de UTA prin scandal, din contră, n-a cerut nicio sumă compensatorie. E adevărat că a avut un conflict cu Laszlo Balint, acesta este motivul pentru care a plecat de la UTA. Nu au existat considerente sportive pentru care el nu a mai continuat la Arad. Nu se pune problema că nu a continuat pentru că n-a dat randament sau n-ar fi corespuns din punct de vedere sportiv. A avut un conflict verbal cu Balint, antrenorul a considerat că nu mai face parte din lot și asta a fost.

Contractul e pe un an și jumătate cu Dinamo. Au mai fost două oferte pentru Tomozei în această iarnă, dar a ales Dinamo pentru că, lăsând la o parte situația grea în care se află clubul în acest moment, este o echipă mare. E clar că, dacă va face o jumătate de sezon bună la Dinamo, cota lui va crește.

Nu vreau să vorbesc despre sume, dar ambele părți sunt mulțumite. Dinamo oferă salarii decente pentru Liga 1”, a spus Bogdan Apostu, potrivit Digi Sport.

The post Dezvăluiri despre transferul lui Marius Tomozei la Dinamo: „A avut un conflict cu Laszlo Balint!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă