Dezvăluiri despre situația lui Andrei Vlad la FCSB: „Nu are nevoie de psiholog, dar are teama de a nu greși”

6 zile in urmă 6

Un fost antrenor de portari al FCSB a analizat situația sportivă a lui Andrei Vlad (22 de ani), goalkeeper-ul titular al echipei patronate de Gigi Becali.

Discuțiile cu privire la tânărul portar vin ca urmare a gafelor făcute de acesta în ultimul an. Alex Petre, fost antrenor de portari al formației bucureștene, a vorbit despre principalele calități, dar și despre aspectele la care goalkeeperul ar trebui să lucreze mai mult.

Alex Petre, despre gafele făcute de Andrei Vlad: „Suntem oameni, putem greși”

Opinia tehnicianul este că Andrei Vlad are potențialul de a deveni viitorul portar al naționalei României, însă are lacune în plan psihologic.

„Eu nu cred că e ceva cu Andrei Vlad. Suntem oameni, putem greși. Să nu uităm că el a sărit niște mici etape. A debutat la o vârstă fragedă. În momentul de față, eu îl văd viitorul portar al naționalei. Îl vedeam zi de zi cum se pregătește și știu ce fel de om este. Viteza de reacție, reflexele și jocul de picior sunt punctele lui forte.

Psihic, se poate îmbunătăți, dar singur. Nu e nevoie de psiholog la Andrei Vlad, dar la el e teama de a nu greși. Sezonul trecut, cred că încerca să ascundă un pic teama de eșec.

Am văzut niște interviuri, se spunea că ar fi arogant. Nu e adevărat! Este foarte OK ca om. Se antrenează la 100% mereu, vine mai devreme în bază, rămâne după. El chiar e pe drumul cel bun. N-am considerat o greșeală când mingea i-a sărit din nisipul de la Giurgiu” a fost declarația lui Alex Petre, pentru GSP.

Ideea conform căreia Andrei Vlad ar trebui să lucreze cu un psiholog a fost sugerată chiar de Helmut Duckadam (62 de ani), la rândul său fost mare portar al Stelei și fost președinte de imagine al FCSB. Tot acesta l-a acuzat pe Vlad că transmite o infatuare și o lipsă de modestie în anumite declarații pe care le face.

Ca răspuns în apărarea lui Vlad, Mihai Stoica a spus că nu este vorba de aroganță în cazul acestuia, ba dimpotrivă, acesta fiind unul dintre cei mai umili fotbaliști cu care managerul general a lucrat vreodată.

„ Andrei Vlad poate pare arogant prin mimica feței, dar e unul dintre cei mai cuminți și umili fotbaliști cu care am lucrat vreodată. Andrei Vlad, cu o oră înainte de a începe antrenamentele, e în sală. Și nu zâmbește o dată!…

După ce se termină antrenamentul, se duce și stă o oră în sală. Este un om care trece și salută și o persoană necunoscută de pe hol. E un copil cu o educație cum rar am întâlnit. Să-l spui că e arogant înseamnă că nu-l cunoști deloc… E un băiat de prea mare bun simț. Poate pentru că faptul că are prea mult bun simț i-a cauzat în dese rânduri. Mi-ar plăcea să fie mai nesimțit” au fost cuvintele lui Mihai Stoica, conform sursei citate.

  • Până în prezent, Andrei Vlad are 92 de meciuri în tricoul FCSB

The post Dezvăluiri despre situația lui Andrei Vlad la FCSB: „Nu are nevoie de psiholog, dar are teama de a nu greși” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă