Dezvăluiri despre numirea lui Adrian Mutu la echipa națională: „I-au stabilit salariul, e un pic mai mare decât la Craiova!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

1 săptămână in urmă 9

Adrian Porumboiu, fost arbitru și fost finanțator la FC Vaslui, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre posibilitatea ca Adrian Mutu să preia funcția de selecționer al echipei naționale a României.

Fost selecționer al echipei naționale de tineret și ultima dată antrenor la FC U Craiova, Adrian Mutu se află pe lista Federației Române de Fotbal și ar putea prelua prima reprezentativă după plecarea lui Mirel Rădoi, așa cum l-a urmat și la reprezentativa U21.

După ce Federația Română de Fotbal a fost refuzată de către Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, iar Ladislau Boloni întârzie să ofere un răspuns, Adrian Porumboiu este convins că Adrian Mutu va deveni noul selecționer.

Adrian Porumboiu, dezvăluiri despre numirea lui Adrian Mutu la echipa națională

Mai mult decât atât, Adrian Porumboiu are informații și cu privire la salariul lui Adrian Mutu ca selecționer. Acesta a dezvăluit că „Briliantul” va încasa mai mult decât la FC U Craiova, unde încasa 7.000 de euro lunar.

„Îl știm cu toții cine este cel stabilit de dinainte și e păcat pentru că îi creează și lui o atmosferă nu tocmai bună. Ar fi a șaptea spiță la roată. Nu trebuie să facem niciun fel de rebus ca să ne dăm seama că e vorba despre el. Eu am o părere foarte bună despre Mutu, așa cum am și despre Iordănescu.

Nu trebuie să tratăm în viteză și să vedem substratul a tot ce se întâmplă de mai bine de o lună. Partea materială e foarte importantă și ea, iar eu cred că se pot face eforturi și să mai lase și ei din primele lor și să aducă antrenor. Lui Adi i-au stabilit de mult salariul. E un pic mai mare decât la Craiova”, a spus Adrian Porumboiu, la ProSport Live.

The post Dezvăluiri despre numirea lui Adrian Mutu la echipa națională: „I-au stabilit salariul, e un pic mai mare decât la Craiova!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă