Dezvăluiri despre Cephas Malele! Ce se întâmplă cu jucătorul dorit de Universitatea Craiova și CFR Cluj: „Aș vrea să opresc toate zvonurile!”

3 săptămâni in urmă 29

Cephas Malele este unul dintre cei mai în formă fotbaliști din Liga 1, astfel că, în ultima perioadă, s-a vorbit despre un posibil transfer la Universitatea Craiova sau CFR Cluj. Bogdan Apostu, agentul jucătorului, a vorbit despre situația atacantului de la FC Argeș.

Cephas Malele (27 de ani) a fost transferat de FC Argeș, liber de contract, în toamna anului trecut, de la UD Oliveirense.

Contractul atacantului elvețian cu formația piteșteană urmează să expire la finalul actualului sezon.

Ce se întâmplă cu Cephas Malele

Bogdan Apostu susține că Cephas Malele nu a semnat cu nicio echipă, urmând ca o decizie în privința viitorului său să fie luată cât de curând. Acesta a mai dezvăluit faptul că FC Argeș ar i-ar fi făcut o ofertă foarte bună lui Malele, pentru a prelungi înțelegerea cu formația piteșteană.

„Am discutat de principiu, rămâne să vedem zilele viitoare ce se va întâmpla. Dânșii au făcut niște oferte (n.r. oficialii lui FC Argeș), trebuie să recunosc că sunt niște oferte foarte bune pentru jucători, mai ales cea pentru Malele. 

E clar că Malele merită un efort financiar din partea dânșilor, eu cred că este cel mai în formă atacant din Liga 1, în acest moment. E un jucător vandabil care poate fi vândut pe o sumă de bani importantă.

Chiar aș vrea să opresc toate zvonurile astea care au apărut, Malele nu a semnat cu nimeni, nu a semnat cu Universitatea Craiova, nu a semnat cu CFR Cluj, nu a semnat nici cu FC Argeș prelungirea. 

Ieri, am fost la negocieri pentru a doua oară în ultimele două săptămâni. Rămâne de văzut… Malele e un jucător inteligent, vorbește mai multe limbi străine”, a declarat Bogdan Apostu, la PRO X.

700.000 de euro este cota lui Cephas Malele, conform transfermarkt.com

14 goluri și 3 pase decisive a dat Cephas Malele în 24 de partide bifate pentru FC Argeș

The post Dezvăluiri despre Cephas Malele! Ce se întâmplă cu jucătorul dorit de Universitatea Craiova și CFR Cluj: „Aș vrea să opresc toate zvonurile!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă