Dezvăluirea lui Bourceanu! Ce conțineau cu adevărat celebrele punguțe folosite la FCSB pe vremea lui Reghecampf

2 luni in urmă 6

Liga 1: Sepsi Sf. Gheorghe - Chindia Târgoviște, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - Academica Clinceni, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Preparatorul Thomas Neubert a avut un impact imediat asupra formei fizice a jucătorilor FCSB-ului în "era Reghecampf". Roș-albaștrii zburdau pe teren, iar reacțiile adversarilor au fost dure.

Au apărut suspiciuni de dopaj și totul a luat amploare atunci când în timpul unui meci de campionat elevii lui Reghe s-au hidratat cu un lichid misterios, din niște "punguțe magice".

Alexandru Bourceanu: "Era o băutură de refacere, am vrut să facem un pic de bășcălie"

Acum, câțiva ani mai târziu, Alexandru Bourceanu, fostul căpitan al FCSB-ului, a elucidat misterul punguțelor lui Reghecampf și Tommy Neubert. Fostul internațional a dezvăluit că băutura pe care au consumat-o fotbaliștii în timpul meciului cu CS Drobeta-Turnu Severin din sezonul 2012/2013, nu era altceva decât un lichid pe bază de magneziu, destinat recuperării fizice.

"O dată le-am băut, că după aia n-am mai avut voie. Erau băuturile de la o firmă, nu pot să-i dau numele, pe care le folosesc mai multe echipe, poate şi acum. Nişte băuturi izotonice, nişte băuturi de refacere după  meci. Nişte sucuri care se beau la oricare nivel. (n.r. - despre faptul că erau puse în punguţe) Normal erau în bidon, dar au vrut să fie aşa o… Am vrut să facem un pic de băşcălie.

Am văzut prin Germania şi am zis să facem şi noi chestii de genul ăsta. Dar erau aceleaşi sucuri pe care le beam din acele bidoane. Le ţineau în acele cutii frigorifice, la o temperatură… mai cald decât afară. Ceea ce… noi bem apa foarte rece, ceea ce este profund greşit, mai ales în timpul meciurilor.

Erau un pic călduţe, le-am scos de acolo şi le-am băut. Am mai povestit, chiar acel suc era pentru după meci. Normal ar fi trebuit să ne ia cumva din potenţial. Conţineau magneziu", a declarat Alexandru Bourceanu, la emisiunea Look Sport Live.

3 trofee a cucerit FCSB cu Laurențiu Reghecampf pe banca tehnicăChelsea și Ajax s-au numărat printre formațiile învinse de FCSB în acea perioadă Etichete: laurentiu reghecampf , alexandru bourceanu , thomas neubert , punga misterioasa fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă