Dezvăluirea făcută de Adriana Trandafir, după experiența „Asia Express”. „Maria Speranța poate să funcționeze și fără mine”

2 săptămâni in urmă 20

Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța fac echipă la Asia Express sezonul 4, difuzat în prezent pe Antena 1. Actrița a recunoscut că a avut parte de cea mai tare experiență și a făcut declarații emoționante despre relația cu fiica ei.

„A fost cea mai fascinantă experiență din viața mea de până acum, dar cred că am reușit să funcționăm bine pentru că am luat totul ca pe un dar.

Dezvăluirea făcută de Adriana Trandafir, după experiența „Asia Express”. „Maria Speranța poate să funcționeze și fără mine”

De fapt, nu a fost un concurs împotriva celorlalți, ci a fost un concurs cu noi. Să ne unească și să ne ajute să ne cunoaștem mai bine. Și, cine știe, poate să ne dăm seama că cel mai important este iubirea și faptul că ne avem una pe cealaltă contează mai mult decât orice lucru material.

Nu că ne certăm, cred că este o diferență de opinii. Și faptul că între noi este o diferență de 45 de ani se vede. Însă, pe mine experiența asta m-a făcut să fiu liniștită că, dacă ne despărțim acum, totul va fi bine în ceea ce o privește pe Maria Speranța.

Mi-am dat seama că poate să funcționeze și fără mine, că și-a luat zborul din brațele noastre, ale părinților și că de acum în colo își are viața în mâini și așa cum și-o va face, așa și-o va trăi”, a declarat Adriana Trandafir pentru Cancan.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă