Dezvăluirea care schimbă radical divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Se știa de mult timp că despărțirea e iminentă? Un prieten al cuplului i-a dat de gol: „Sunt mari tentațiile!” | EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 7

Impresarul Florin Manea, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live, și a vorbit, printre altele, despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, și impresarul Anamaria Prodan.

Subiectul care a furat prim planul în ultima perioadă este divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan.

Totuși, această veste nu a surprins pe toată lumea. Florin Manea, prieten cu amândoi, a mărturisit că se aștepta ca aceștia să se despartă.

Florin Manea, despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Florin Manea a explicat că tentațiile sunt mari în această lume a showbiz-ului și de aceea era de așteptat că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan să divorțeze.

„Eu sunt prieten și cu Ana, și cu Reghe, este familia lor, nu cred că e cazul să iau partea cuiva. Se poate interpreta că o consolez și cine știe, să nu se iște altceva, mă ceartă soția după aceea. Suntem prieteni și dacă ar avea nevoie m-ar suna ea sau el.

Sincer, da, mă așteptam la acest divorț. În showbiz, așa este, se schimbă perechile. A fost prima soție, acum Anamaria, acum e altă soție… Așa e în showbiz și în lumea artiștilor, eu nu sunt artist. Eu sunt căsătorit de 15 ani și nici nu am de gând să divorțez. Doar dacă mă lasă nevastă-mea, Doamne ferește, atunci nu am ce să fac.

Sunt mari tentațiile. Dar eu consider că orice în viață te controlează, nu mai ești bărbat. Nu m-au controlat banii, băutura, femeile, nici substanțele. Eu știu ce pot să fac, știu care sunt limitele mele. Eu am crescut într-o familie în care mama și tata au fost căsătoriți 50 de ani, eu cu valorile astea am crescut. Pentru noi, familia este lucrul cel mai important”, a spus Florin Manea, la ProSport Live.

The post Dezvăluirea care schimbă radical divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Se știa de mult timp că despărțirea e iminentă? Un prieten al cuplului i-a dat de gol: „Sunt mari tentațiile!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă