Dezvăluire suprinzătoare din Argentina: „Maradona a fost îngropat fără inimă pentru a nu-i fi furată”

1 săptămână in urmă 12

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2021, 12:48 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 12:54

Nelson Castro, medic și jurnalist din Argentina, afirmă că Diego Maradona a fost îngropat fără inimă din două motive: pentru a evita ca aceasta să îi fie furată din sicriu și pentru a fi studiată deoarece ar fi mai mare decât în mod obișnuit.

Pe 25 noiembrie se va împlini un an de la dispariția lui Diego Maradona, însă apar noi controverse în jurul morții sale. Una dintre ele a fost lansată de medicul Nelson Castro în cartea pe care a scris-o, intitulată „Sănătatea lui Diego: povestea adevărată”. Acesta susține că a reușit să acceseze fișiere secrete și documente nepublicate despre Maradona.

Medic din Argentina: „Suporterii lui Gimnasia voiau să îi fure inima lui Maradona”

Într-un interviu de promovare a cărții sale, Castro a făcut o dezvăluire neașteptată: „Exista un grup de suporteri ai echipei Gimnasia care plănuiau să îl dezgroape și să îi extragă inima. S-a aflat că acest lucru urma să se întâmple, așa că i s-a extras inima înainte de înmormântare pentru a o studia deoarece acest organ este foarte important în stabilirea cauzei morții lui Maradona”.

Doctorul a explicat și de ce inima lui Maradona a ajuns obiect de studiu. „Inima lui cântărea jumătate de kilogram, în timp ce o inimă normală are 300 de grame. Avea inima mare din cauza insuficienței cardiace și a boalei cardiace pe care o avea”, susține Castro.

Nelson Castro: „Maradona a început să se drogheze de când era la Boca”

Castro a scris în cartea sa despre toate problemele medicale ale lui Maradona, invocând și episodul din 2000, când Diego a ajuns în stare gravă la spital, a vorbit cu toți doctorii care l-au tratat și a investigat toate documentele medicale ale starului argentinian.

Concluzia lui: „Maradona avea un corp privilegiat în ceea ce privește rezistența sa. Alți oameni în situația lui ar fi murit mult mai devreme. Problema este că nu a vrut niciodată să urmeze o recuperare susținută”.

El a mai vorbit și despre dependețele fotbalistului. „A fost o persoană dependentă de droguri încă de la o vârstă fragedă, a început să se drogheze când juca la Boca Juniors. Era dependent și de sex, avea o voracitate sexuală impresionantă, a avut întotdeauna un mediu în care era înconjurat de femei”.

Maradona avea nevoie să se simtă iubit, era centrul lumii, dar avea o personalitate volatilă, iar asta l-a dus la o viață trăită în exces - Nelson Castro

Citește și alte știri despre Maradona:

Supermeci Barcelona - Boca Juniors, în memoria lui Diego Maradona » Când și unde va avea loc

Noi dezvăluiri despre viața lui Diego Maradona! Fosta iubită a argentinianului: „Era violent şi bolnav de gelozie”

Playtech: BOMBĂ! Nadia Comăneci, DEVASTATĂ. A jignit-o grosolan: ‘Vacă decorată’


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă