Dezvăluire șocantă despre medicul care l-a tratat pe Petrică Mâțu Stoian. Ce specializare are, de fapt

2 săptămâni in urmă 15

Dezvăluire șocantă despre medicul care l-a tratat pe Petrică Mâțu Stoian. Iată ce specializare are, de fapt, medicul care i-a făcut artistului tratamentul în camera hiperbară.

Dezvăluire șocantă despre medicul care l-a tratat pe Petrică Mâțu Stoian

Se pare că medicul care l-a tratat pe Petrică Mîțu Stoian este, de fapt, medic psihiatru. Totuși, el susține că are o acreditare din partea Ministerului Sănătății pentru a aplica astfel de tratamente. Mai mult, medicul a spus că nu crede că decesul lui Petrică Mîțu Stoian a surenit în urma aplicării tratamentului din camera hiperbară.

”La noi domnul a venit cu o stare clinică aparent bună, aceste diagnostice nu sunt compatibile cu starea lui clinică la momentul sosirii. Sigur, aceste diagnostice sunt după ce s-a degradat starea de sănătate.

La noi, domnul a venit cu parametri vitali normali, în urma consultației inițiale a primit aprobarea de a intra într-o primă testare în spațiul hiperbar, iar acele discuții legate de această ”explozie” în termeni populari, aceste barotraume, nu se susțin pentru că în timpul tratamentului hiperbar pot apărea două tipuri de probleme.

Pot apărea probleme acute, pe fond mecanic, prin proces fizic al presiunii, caz în care leziunile apar în timpul terapiei sau imediat după, și se manifesta cu durere, junghi toracic, dispnee.

Mihai Gâdea: Dumneavoastră l-ați tratat pe maestrul Stoian?

Medic: Eu l-am tratat! Nu cred că domnul Petrică Mîțu-Stoian a decedat din cauza expunerii la oxigen!”, a fost dialogul de la Sinteza Zilei.

De precizat este că Ministrul Sănătății a trimis corpul de control la clinica privată unde Petrică Mîţu Stoian începuse un tratament post COVID cu oxigen.

Ieri, îndrăgitul cântăreț de muzica populară, Petrică Mițu Stoian, a fost înmormântat în aplauzele a mii de oameni. Toți vor să se facă dreptate, iar dacă cineva a greșit în cazul interpretului, să plătească.

Sora lui Petrică Mâțu Stoian, declarații șocante despre clinica la care s-a tratat artistul

Tot ieri, sora lui Petrică Mîțu Stoian a povestit care au fost ultimele cuvinte ale fratelui ei pe patul de spital, dar a făcut declarații și despre clinica la care artistul a mers să facă tratament post-covid.

”Când m-am dus și l-am văzut el mi-a zâmbit și s-a bucurat ca am venit în ajutorul lui. Mi-a zis: Soră-mea, uite si tu cum am ajuns. Zic: taci că te faci bine. Tu ești puternic. Si atunci el a zis ca nu mai poate. Nu mai credea că se face bine.

S-a dus și noi am ramas, doar noi două din familie. Eu am imaginea aceea de la spital, sper ca pot sa o pierd, pentru mine rămane cel mai iubit om. Dacă nu se ducea la clinică ar mai fi trăit mult si bine. Să iasă la iveală ce s-a întamplat și sa nu mai moară nimeni”, a spus Maria Tarchila în ediția de ieri a emisiunii La Măruță.

The post Dezvăluire șocantă despre medicul care l-a tratat pe Petrică Mâțu Stoian. Ce specializare are, de fapt appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă