Dezertorii ruși care fug de mobilizarea parțială ordonată de Putin ar putea obține protecție în Germania, anunță ministrul german de interne

3 zile in urmă 30

Dezertorii ruși care fug de mobilizarea parțială ordonată de Vladimir Putin ar putea obține protecție în Germania, a declarat ministrul german de interne, relatează The Guardian.

Într-un interviu acordat ziarului Frankfurter Allgemeine Zeitung, Nancy Faeser a declarat:

„Dezertorii amenințați cu o represiune gravă pot obține, de regulă, protecție internațională în Germania”, a declarat Nancy Faeser, într-un interviu acordat ziarului Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Ea a adăugat că „oricine se opune cu curaj regimului lui Putin și cade astfel într-un mare pericol, poate solicita azil pe motiv de persecuție politică”.

Citește și...

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă