Dezbaterea zilei, 26 martie » Cu ce rămânem după meciul România - Macedonia de Nord?

2 săptămâni in urmă 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 martie 2021, 13:03 / Actualizat vineri, 26 martie 2021 13:18

„Dezbaterea Zilei" este un nou format video lansat de GSP. Subiectele arzătoare din sport vor fi puse sub lupă de Cătălin Țepelin, Dan Udrea și Remus Răureanu, cu argumente pro și contra. Dilema de astăzi: cu ce rămânem după meciul România - Macedonia de Nord?

Cătălin Țepelin, redactor-șef al Gazetei, explică: „La Dezbaterea Zilei insistăm pe termenii "argumente" / "dialog" / "respect", pentru că obiectivul nu este să ne încăierăm sau să ne demonstrăm unul altuia cine e mai deștept, ci să avem o confruntare civilizată de idei. În plus, ne-ar plăcea să continuăm această dezbatere cu voi, cititorii GSP, așa că vă așteptăm pe site să vă expuneți propriile argumente și să votați în sondajul atașat acestei emisiuni.

Întrebarea de astăzi este următoarea: „Cu ce rămânem după meciul România - Macedonia de Nord?”. Discuția vine după primul meci al „tricolorilor” din preliminariile pentru Cupa Mondială, câștigat cu mari emoții în fața Macedoniei de Nord, scor 3-2. 

BILE ALBE | Remus Răureanu: „Principala bilă albă, punctele”

„Sunt atât de puține meciuri în preliminarii încât discuțiile despre stil și despre modul în care câștigi constituie un moft până la urmă. Important este să aduni puncte ca să poți calcula la final și să mergi la Mondial”.

BILE NEGRE | Dan Udrea: „Sunt niște lucruri care nu mi-au plăcut”

„Dacă nu reușești să scoți dintr-un meci și bilele negre, să le analizezi și să le îndepărtezi în perspectiva a ceea ce urmează, nu cred că putem avea șanse într-o astfel de grupă, care în continuare mi se pare complicată, chiar dacă am câștigat un meci important, împotriva unei rivale pentru locul 2”.

Dezbaterea nu se termină în studioul GSP, ea continuă aici, cu comentariile voastre. Nu uitați cuvintele cheie într-o dezbatere: "argumente" / "dialog" / "respect pentru opinia celuilalt". Așadar, încordați-vă argumentele și intrați în dezbaterea zilei pe GSP.ro!

Dezbaterea zilei, 24 martie » Cine ar trebui să joace titular la națională: Man sau Ianis Hagi?

Dezbaterea zilei, 23 martie » Merita Octavian Popescu să fie convocat pentru Euro U21?

Playtech: Fiul Corneliei Catanga, primele declarații despre moartea acesteia. Ce s-a întâmplat dimineață, de fapt, cu mama lui EXCLUSIV


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă